pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nicole šokirala s svojim videzom

1. 12. 2016; 09.44
Avtor: A.K.
Nicole Scherzinger

foto: Profimedia

Še ena igralka je podlegla plastični kirurgiji.

Ameriška pevka je mnoge osupnila, ko se je pojavila na snemanju X Faktorja z bolj polnimi ustnicami. Čeprav še ni potrdila, da je odšla na manjši popravek, pa se je z novimi ustnicami pohvalila na družbenih omrežjih.



»Kaj si storila s svojimi lepimi ustnicami?« so se spraševali oboževalci Nicole Scherzinger, ki je presenetila z novim videzom. Nekdanja članica pevske skupine Pussycat Dolls in članica žirije v šovu talentov je našobila svoje ustnice in naredila selfi ter fotografijo hitro objavila na družbenem omrežju. Mnogi so opazili, da so njene ustnice videti dvakrat bolj polne kot ponavadi.

foto: Profimedia

»Umirite se, to je čarovnija dobre šminke,« je pevko zagovarjala zvesta oboževalka, saj je pod fotografijo Nicole prejela visoko število negativnih komentarjev, da je pretiravala s polnili in da je uničila svojo naravno lepoto.

Nicole je imela nedavno kratko afero z nekdanjim partnerjem pevke Taylor Swift, DJ-jem Calvinom Harrisom. Noč je sicer preživela v njegovem domu, a je afero hitro končala, saj je prihodnost videla z drugim, tenisačem Grigorjem Dimitrovom, s katerim sta v zvezi od poletja.

prejšnji članek
Na modni brvi skrivala nosečniški trebušček
Svet slavnih
Na modni brvi skrivala nosečniški trebušček
naslednji članek
Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko
Svet slavnih
Damjan Damjanovič: Večer z usodno svetlolasko