Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina zaradi nosečnosti odpovedala vse koncerte?

22. 11. 2016; 02.06
Avtor: K.A.
severina

foto: Vir: You Tube

Popularna hrvaška glasbenica Severina danes slavi prvo obletnico poroke, lani je večno zvestobo prisegla beograjskemu športnemu menedžerju Igorju Kojiću.

A bolj kot obletnica poroke, hrvaške in srbske medije zanima, kakšen je pravi vzrok, da Severina že nekaj časa ne koncertira. Sprva je v javnost prišlo, da ima težave z glasilkami in da je zato odpovedala vse koncerte. Zdaj pa hrvaški mediji namigujejo, da je morda za vse 'kriva' nosečnost.

Hrvaški mediji tako pišejo, da naj bi bila pevka noseča in da zato večino časa počiva. Pojavila se ni niti na nedavni modni reviji svoje drage prijateljice Aleksandre Dojčinović. Še več, pevka na družbenih omrežjih objavlja samo stare fotografije, številne pa je presenetilo tudi to, da ne bo nastopala za Silvestrov večer.

Zagrebška jasnovidka Mirela Marković je hrvaškim medijem povedala, da je pevka noseča. "Z Igorjem bosta dobila naraščaj, po vsej verjetnosti punčko," je za 24sata.hr dejala Mirela.

Severina foto: Vir: Instagram

Severina je pred časom dejala, da bi si želela imeti hčerko. Ime pa bi ji dala Koko, po romanu Ivana Kušana Koko v Parizu.

Iz razmerja s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem ima pevka sina Aleksandra.

prejšnji članek
Je njena zadnjica naravna ali produkt kirurškega dela?
Svet slavnih
Je njena zadnjica naravna ali produkt kirurškega dela?
naslednji članek
Neda Ukraden zaradi mame povsem zlomljena
Zdravje
Neda Ukraden zaradi mame povsem zlomljena