reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Tomu Hanksu kokain vzel sina?

27. 10. 2016; 12.22
Avtor: D. B.
tom hanks rita wilson

foto: Profimedia

Sin priljubljenega igralca Toma Hanksa se že dalj časa bori z odvisnostjo.

Ameriški igralec Tom Hanks ima dva sinova, medtem ko gre prvi sin Colin po njegovih stopinjah, mu drugi povzroča velike težave. Chet, ki je raper, je namreč odvisnik. "Prodajal sem kokain in ga tudi užival, vse dokler nisem občutil, da ne morem več dihati. Kadil sem tudi crack," je priznal Chet, ki se je odločil, da se bo prijavil na zdravljenje: "Priznal sem si, da ne zmorem več normalno živeti, zato sem moral narediti nekaj novega, nekaj, kar ni povezano z alkoholom in mamili.

Zaradi sinovih težav sta morala Tom in njegova soproga Rita celo na sodišče, saj je bil Chet udeležen v prometni nesreči, v kateri je bila ena od udeleženk nesreče težko poškodovana. Kasneje je v tožbi Terry Moogan obtožila Chetove starše, da so mu, čeprav so vedeli, da je pijan in omamljen, dovolili voziti avto.

Tom Hanks je sicer pred časom za medije že spregovoril o sinovi odvisnosti. "Kot starš brezpogojno ljubiš svoje otroke. Podpiraš jih na vsakem koraku," je dejal in pohvalil sina, ki je zbral pogum, da je o svojih težavah spregovoril tudi na družabnih omrežjih.

prejšnji članek
Diano zasačil, ko ga je strastno poljubljala
Svet slavnih
Diano zasačil, ko ga je strastno poljubljala
naslednji članek
Z Argeto na ekskluzivnem gurmanskem doživetju
Kulinarika
Z Argeto na ekskluzivnem gurmanskem doživetju