nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Khloe razbesnela vse Američanke z oblinami

24. 10. 2016; 04.25
Avtor: A.K.
Khloe Kardashian

foto: Profimedia

Članica najbolj znane družine na svetu, Khloe Kardashian, je razjezila mnoge Američanke, ki so nestrpno čakale na njeno kolekcijo kavbojk.

Khloe se je že pred časom začela ukvarjati s kolekcijo kavbojk, ki naj bi jih namenila vsem ženskam z oblinami, zagotavljala je tudi, da bo kolekcija vsebovala oblačila za močnejše ženske.

Kolekcija Good American, ki je pred časom prispela, pa je razočarala množico žensk, ki so kavbojke težko pričakovale. Se sprašujete, kaj jih je tako razjezilo? Verjetno sumite na zavajajoče obljube, da bodo te kavbojke odlično stale na prav vsaki ženski. A menda so obljube izpolnjene. Ženske so besne nad dejstvom, da naj bi bile kavbojke v prodaji po nizko dostopnih cenah, v resnici pa so zelo drage.

Na spletni strani, kjer lahko kavbojke kupujete tudi z naročilom kar prek interneta, smo zasledili zasoljene cene kavbojk, ki se gibljejo vse od 130 evrov pa do približno 200 evrov. Šušljalo pa naj bi se celo, da kvaliteta kavbojk ni niti približno skladna s ceno, a kavbojke se vseeno odlično prodajajo, Khloein novi posel pa že cveti.

https://www.goodamerican.com/
prejšnji članek
»Utihni in poj!«
Svet slavnih
»Utihni in poj!«
naslednji članek
Zvezdnica pristala na urgenci, bori se za življenje!
Zdravje
Zvezdnica pristala na urgenci, bori se za življenje!