zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petar Grašo ima vsega dovolj in se poslavlja

12. 10. 2016; 11.23
Avtor: K.A.
Petar Grašo

Petar Grašo foto: Marko Vavpotič / M24.si

Hrvaški glasbenik Petar Grašo se je po 10 letih pred časom znova vrnil na glasbeno sceno, a vse kaže, da se bo po le dveh letih, znova umaknil.

Njegove zveste oboževalke so ga po dolgi pavzi na sceni, komaj dočakale, da se je znova pojavil na koncertnih odrih. Hitro pa je nanizal tudi hite, ki ostajajo na prvih mestih radijskih postaj. A vse kaže, da jih bo Petar znova razočaral, saj se znova poslavlja z glasbene scene. "S svojo ekipo delam na novem albumu, nato pa razmišljamo, da bi se znova nekoliko umaknili z medijske scene. Jaz to težko prenašam, meni je kmalu vsega preveč. Mislim, da ima vsak normalen človek željo, da normalno dela. A v zadnjih dveh letih sem delal toliko, kot bi običajen človek naredil v 10 letih," je za Jutarnji list iskreno povedal Petar.

Priznal je, da si ne želi, da bi oboževalcem postal dolgočasen, saj tudi sam ne mara dolgočasnih ljudi. "Ne bi želel iti čez mejo, ko bo Grašo postal zgolj nekdo, ki se vsakodnevno pojavlja. To preprosto nisem jaz," je dejal priljubljeni pevec. "Nikoli si nisem želel, da bi skakal z vseh obcestnih plakatov in se smejal na vseh avtobusnih postajah. Mislim, da znam pri teh stvareh ohranjati zdravo mero in da pavza pride zelo prav."

prejšnji članek
Princ Charles doživel prometno nesrečo
Svet slavnih
Princ Charles doživel prometno nesrečo
naslednji članek
Starleta po ropu povsem zlomljena
Svet slavnih
Starleta po ropu povsem zlomljena