Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ima zvezdnica težave z alkoholom?

7. 10. 2016; 06.30
Avtor: A.K.
nicole scherzinger

foto: Instagram

Nicole Scherzinger so v zadnjih nekaj dnevih večkar ujeli močno opito, tokrat je za podporo potrebovala prijateljico, saj ji je ravnotežje povzročalo hude preglavice.

38-letnica je tokrat opita zapuščala rojstni dan svojega kolega iz britanskega X Faktorja, Simona Cowella. Pevka je zapuščala restavracijo v Londonu, pod roko pa jo je podpirala prijateljica Lauren Silverman, saj Nicole sama ne bi zmogla stopiti niti koraka naprej.

Že pred leti so Nicole v šovu obtožili, da je verjetno spila kozarec preveč, saj se je začela nenavadno obnašati, njen predstavnik za javnost pa je seveda to zanikal in zadevo komentiral, da je Scherzingerjeva le vzburjena in dobro razpoložena.

Veseljakinja se je letos zabavala s pijačo in ribjimi specialitetami ob hrvaški obali, kamor je prišla v spremstvu članov glasbene skupine Black Eyed Peas.

Nedavno je medijem razkrila, da jo pogosto premaga depresija, saj je na pragu 40-ih, a še vedno ni poročena in je brez otrok. »Za vse to je kriva moja kariera, vendar sem sama zavestno izbrala tak način življenja. Poglejte me, nimam ne moža ne otrok.« Lepotica je trenutno v zvezi z bolgarskim teniškim igralcem Grigorom Dimitrovim, govori pa se, da je lepi par tik pred zaroko.

prejšnji članek
Nikoli ne boste uganili, koliko mlajša je njegova nova ljubezen!
Svet slavnih
Nikoli ne boste uganili, koliko mlajša je njegova nova ljubezen!
naslednji članek
Teden restavracij ob najlepšem razgledu
Kulinarika
Teden restavracij ob najlepšem razgledu