Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Angelina Jolie naredila nepredvidljivo potezo v ločitveni vojni

6. 10. 2016; 03.11
Avtor: K.A.
Angelina Jolie
Ameriška filmska zvezdnica Angelina Jolie bije ločitveno bitko z možem Bradom Pittom. Vse pa kaže, da bo uporabila prav vsa sredstva, ki so ji na voljo.

Hollywoodska igralca, Angelina Jolie in Brad Pitt, ki so jima mediji nadeli ime Brangelina, sta bila v zvezi od leta 2004, poročila pa sta se pred dvema letoma v Franciji. Imata tri biološke in tri posvojene otroke. Joliejeva je ločitveni postopek sprožila 19. septembra, kot vzrok je navedla nespravljive razlike. Vse pa se zdi, da bo Angelina v ločitveni vojni uporabila vsa sredstva. Po poročanju Radar Online se je odločila, da bo na sodišče poklicala tudi njegovo bivšo ženo, Jennifer Aniston, ki bi morala pričati o njegovi burni preteklosti.

Angelina si tako želi, da bi Jennifer na sodišču spregovorila, da je imel Brad že v preteklosti velike težave z besom. "To je precej zlobna in groba poteza s strani Angeline," je za Radar Online dejal neimenovani vir.

Če bo do sojenja resnično prišlo, potem bo Angelina zahtevala polno skrbništvo nad njunimi šestimi otroci. Za zdaj sta namreč dogovorjena, da so otroci pri Angelini, Brad pa jih lahko do 20. oktobra videva v prisotnosti psihologa. To pa še ni vse, Angelina je tudi zahtevala, da bodo Brada nenapovedano testirali zaradi uporabe drog in alkohola. "Brad je v nemogoči poziciji. Za zdaj se težko nadeja, da bi se zanj zgodil kakšen pozitiven razplet," je dejal Raoul Felder, odvetnik slavnih. "Obtožbe zoper njega so ali pa morda tudi niso utemeljene na dejstvih, a za zdaj se zdi, da Angelina močno vodi v ločitveni bitki."

Slavni igralec naj bi bil v zelo slabem stanju, še pišejo pri Radar Online. Ves čas je povsem dotolčen, veliko joka, na srečo pa mu ves čas ob strani stojijo njegovi starši.

prejšnji članek
Ameriška pevka ima vsega dovolj
Svet slavnih
Ameriška pevka ima vsega dovolj
naslednji članek
Ali veste, kako se jé česen?
Kulinarika
Ali veste, kako se jé česen?
#nasazenazenska
nasazenazenska