Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ena žlahtna štorija: Usodni vpliv priljubljene igralke

28. 9. 2016; 08.01
Avtor: Marjana Vovk/Vklop
tina gorenjak štorija

"Miša, ki jo igram, je torej ena takšna 'lisičkasta zapeljivka'," pravi Tina Gorenjak. foto: planet tv

S ponedeljkom se je na zaslone vrnila Ena žlahtna štorija in z njo dva nova lika.

V četrti sezoni Štorije na Gredič prihajata dva »novinca«, oba na neki način zapeljivca, ki bosta seveda še kako vplivala na Špacapanove. Prva je bančnica Miša, drugi pa popotniški delavec Sergej.

Miša je zapeljiva bančna uslužbenka, ki bo imela v rokah usodo Grediča, nehote pa bo zakuhala tudi hudo ljubezensko dramo. Igra jo Tina Gorenjak, ki pravi: »Zelo sem vesela, da sem delček Ene žlahtne štorije, saj je celotna ekipa čudovita. Ko sem prebrala, za kakšno vlogo gre, sem režiserja Vojka Anzeljca, s katerim sva že prej sodelovala pri dveh projektih, vprašala, ali misli, da znam igrati samo »seksi zlobnice«. V smehu mi je odvrnil, da če bodo kdaj snemali Heidi, bo zagotovo izbral mene. Miša, ki jo igram, je torej ena takšna »lisičkasta zapeljivka«. Ni sicer čisto zares zlobna, je pa precej preračunljiva in v prvi vrsti skrbi zase. Vloga ni zelo velika, vendar usodno vpliva na zaplet in razplet v Bertovem (Janez Starina) življenju.«

Snemanje serije je novost v igralski karieri Roberta Korošca. foto: Planet TV

Sergej pa je popotnik, ki se med svojimi avanturami preživlja s priložnostnimi deli, pri Špacapanovih pa dodaten par pridnih rok vedno prav pride. A nad njim ni navdušen le gospodar, za mladim in postavim delavcem se ozre marsikatera ženska glava. Pa tudi gledalkam bo zagotovo všeč, saj ga igra Robert Korošec. »Že od prvega trenutka, ko sem stopil v studio, sem začutil pozitivno energijo celotne ekipe, kar mi je seveda zelo ustrezalo in sem se nekako lažje soočil s tako novostjo v svoji igralski karieri, kot je snemanje serije. Na vsakem koraku je vse lažje, če te spremlja taka vrhunska ekipa, je pa tudi pomagalo, da sem se z nekaterimi igralci že od prej poznal, z nekaterimi smo bili celo sošolci na akademiji. Skratka, vse poteka v super vzdušju in sem zelo vesel, da sem del te zgodbe,« pravi Robert.

prejšnji članek
Znan igralec je tako pomagal svojemu sinu!
Svet slavnih
Znan igralec je tako pomagal svojemu sinu!
naslednji članek
Plestenjak: Kaj naj zakompleksanim ubožčkom dokazujem?
Svet slavnih
Plestenjak: Kaj naj zakompleksanim ubožčkom dokazujem?