testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Selena Gomez v boju z depresijo in drogami

28. 9. 2016; 10.30
Avtor: A.K.
selena gomez
Ameriška pevka zadnje tedne čas preživlja na rehabilitaciji, kamor naj bi odšla prostovoljno.

Selena se je odločila, da končno poišče pomoč. Vstopila je v program rehabilitacije, ki traja najmanj 60 dni. Tam si želi, da bo premagala čustvene težave, ki močno škodujejo njenemu zdravju.

Pevka je prekinila svojo turnejo že avgusta, saj so ji stvari začele uhajati izpod rok. 24-letnica je v izjavi za javnost povedala, da potrebuje nekaj časa, da se osredotoči le nase in na svoje zdravje, saj mora svoje življenje spraviti v red.

Trenutno živi v ustanovi, ki je namenjena izključno ženskam, ki so se odločile svoje težave dokončno rešiti. Čeprav se je šušljalo, da ima zvezdnica opravka tudi z drogami, pa se za rehabilitacijo ni odločila iz tega razloga, temveč zaradi hude depresije in čustvenih težav, ki ovirajo njeno življenje.

Kaj se je zgodilo mladi 24-letnici, da potrebuje pomoč v takšni obliki, se morda sprašujete. V zadnjih mesecih se je večkrat sprla z njeno nekdanjo ljubeznijo, Justinom Bieberjem, izgubila je najboljšo prijateljico Christino Grimmie v streljanju pred nekim klubom, kjer je imela koncert in tudi sama je uvidela, da ima hude čustvene težave, s katerimi se ne zna soočati.

prejšnji članek
Zakaj je razpadel najbolj znan ameriški par v resnici?
Svet slavnih
Zakaj je razpadel najbolj znan ameriški par v resnici?
naslednji članek
Pripravite se, v petek nas čakajo grozne stvari!
Zdravje
Pripravite se, v petek nas čakajo grozne stvari!