Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

O ženi Alfija Nipiča pravijo, da je takšna

24. 9. 2016; 08.30
Avtor: Carmen Leban/Zvezde
Nipič Alfi

Alfi Nipič foto: Arhiv Zvezde

Prejšnji teden je kot strela z jasnega udarila vest, da je moral priljubljeni slovenski glasbenik Alfi Nipič na operacijo srca. Odziv ljudi na blogih je bil številen, polno je bilo želja po čim prejšnjem okrevanju.

Nekateri so Alfiju celo zabičali, da mora priti k sebi do decembra, ko bo s Silvestrskim poljubom spet navduševal oboževalce. Kaj se je dejansko dogajalo z Alfijem, smo preverili pri njegovem sinu Dejanu. »Oče se je slabo počutil, zato je poiskal pomoč pri zdravniku, ki ga je zaradi čezmerno povečanega bitja srca napotil na urgenco. Kardiolog se je takoj odločil za operacijo. Družinskim članom, ki smo bili zelo zaskrbljeni zaradi očetovega zdravja, je sicer razložil, da gre zgolj za rutinski poseg, po katerem pacient hitro okreva, in da za vznemirjenje in pretirano skrb ni razlogov. S posebnim postopkom so namreč poskrbeli za zoženje žile in tako uravnali bitje srca. Oče je prenočil v bolnišnici, naslednji dan pa so ga že izpustili v domačo oskrbo.« Za Alfija doma skrbi njegova žena Hanelore, za prijatelje Beba, za katero pravi, da je najboljša bolničarka, saj natanko ve, kaj njen mož potrebuje.

Dejan pravi, da so, ko je prišla novica v javnost, zaskrbljenost izrazili tudi slovenski izseljenci v Ameriki in Kanadi, kamor se Alfi še ta mesec, že devetič v svoji karieri, odpravlja na turnejo. »Turneja ni ogrožena in jo bo oče izpeljal tako, kot je načrtovano. Sedemnajstega septembra bo praznoval 72. rojstni dan, potem pa odpotoval čez lužo in dvajsetega začel turnejo.« Podoben poseg kot Alfi Nipič je že trikrat prestal tudi pevec zabavne in narodno-zabavne glasbe Rudi Šantl, ki nam je tudi povedal, da gre pri tej operaciji za rutinski poseg, ki sicer traja pet ali šest ur, da pa je okrevanje izredno hitro, kar se je dejansko izkazalo tudi pri Alfiju Nipiču.

prejšnji članek
Jana Plestenjaka ujeli v takšni družbi
Svet slavnih
Jana Plestenjaka ujeli v takšni družbi
naslednji članek
Sanjski recept za hujšanje
Zdravje
Sanjski recept za hujšanje