Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Biološka ura je tiktakala, zdaj končno noseča, nato pa ...

13. 9. 2016; 04.23
Avtor: A.K.
Janet Jackson

Janet Jackson foto: Profimedia

Janet Jackson je pri 51 letih končno noseča.

Znana ameriška pevka bo rodila prvega otroka šele pri poznih 51 letih. Dolgo časa je poskušala zanositi, vendar ni in ni šlo, zato je nekoč razmišljala tudi o posvojitvi. Pred kratkim pa se ji je želja končno uresničila – postala bo mama.

A pojavila se je težava. Po zdravniškem pregledu, ji je zdravnik svetoval, naj čim več miruje in naj ne hodi od hiše. Janet se sicer počuti dobro, vendar so ji svetovali, naj se ne napreza. Še več, do poroda naj le počiva v postelji ali domači zofi. Te nasvete je vzela zelo resno. Zdaj pazi na prehrano in poskuša se izogibati stresu in razburjanju.

Janet Jackson in Wissam Al Mana foto: zimbio

Maja letos je javnosti razkrila, da pričakuje prvorojenca s katarskim bogatašem, 42-letnim Wissamom Al Manom. »Leta sta molila, da bi se jima najgloblja želja uresničila in molitve so končno uslišane. Janet pazljivo upošteva vse nasvete doktorja in izbira ime za otroka,« je povedal njen brat Jermaine Jackson. Dodal je še, da bo njegova mlajša sestra odlična mama, on pa bo ob njej tudi, če bo treba zamenjati plenice.

Takoj, ko je izvedela, da je noseča, je odpovedala turnejo. Njena mama Katherine je novico, da bo postala babica, sprejela z navdušenjem. »Ona ji je že leta in leta prigovarjala, da bi rada postala babica, saj ne more čakati v nedogled,« je razkril neznan družinski prijatelj. »Želim si otroka, ampak to prepuščam Bogu. Biološka ura mi zdaj že glasno tiktaka,« je pevka komentirala, še preden je zanosila.

prejšnji članek
Moški si želijo takšnih žensk
Zdravje
Moški si želijo takšnih žensk
naslednji članek
Pet besed, zaradi kateri vas lahko označijo za neumnega
Zdravje
Pet besed, zaradi kateri vas lahko označijo za neumnega