ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna mama strašno kopiči kilograme

8. 9. 2016; 08.30
Avtor: A.K.
kris1
Negotova Kris Jenner se tudi na dopustu ni mogla sprostiti.

Nedavno je pridobila kar nekaj kilogramov, ameriški tabloidi so ji prisodili vsaj 7 kilogramov v zadnjih dveh mesecih. Zvezdniška mama pa je sama razkrila, da se počuti negotovo.

60-letnico so ujeli fotografski objektivi, ko se je kopala v Portofinu s partnerjem Coreyjem Gambleom, hčerko Kourtney Kardashian in vnuki.

Preden je šla iz vode, si je poveznila brisačo okoli pasu, da je skrila svoje odvečne kilograme. Brisače so morale biti pripravljene na dosegu roke, ko se je Kris odločila, da se bo ohladila in ko je stopala na suho.

V zadnji epizodi Keeping Up With The Kardashians, se je reseničnostna zvezdnica trudila slediti osebnemu trenerju hčere Kourtney, a ga ni mogla dohajati. Poškodovala si je celo nogo. Scott Disick, nekdanji partner Kourtney in oče njenih otrok, je poskušal svojo nekdanjo taščo potolažiti. »Vsi te obožujejo, takšno, kakršna si. Ne misli, da moraš dohajati svoje hčerke, one tako ali tako pretiravajo. Videti si čudovito in dejstvo je, da si najbolj vroča 60-letnica na svetu.«

Še ne dolgo nazaj, je bila videti takole.

Spomnil jo je tudi na dejstvo, da čeprav je videti stara le 40 let, je precej starejša kot njene hčere in zaradi tega se ne bi smela tako gnati v vadbah, kot se Kim, Khloe, Kourtney in Kylie.

prejšnji članek
Kaj o njem pravi horoskop?
Horoskop
Kaj o njem pravi horoskop?
naslednji članek
Hči slavnih staršev stopa iz njihove sence
Svet slavnih
Hči slavnih staršev stopa iz njihove sence