nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marilyn Manson: Johnny Depp je bil po krivici križan

5. 9. 2016; 09.01
Avtor: C. R.
johnny-depp-01

foto: arhiv

Pevec Marilyn Manson pljuval po igralki Amber Heard in zagovarjal Johnnyja Deppa. Lahko bi ostal brez komentarja.

Johnny Depp ima precej res zvestih prijateljev, med njimi so Benicio del Toro, Terry Gilliam in Tim Burton, ki so Deppa eksplicitno ali implicitno branili, ko ga je igralka Amber Heard obtožila zlorabe. Glede na to, da se je ločitev končala in da je vsega konec, nismo pričakovali spodnjih izjav od enega izmed igralčevih prijateljev.

Zadnji, ki se je izpostavil v zvezi z odmevno ločitvijo in obtožbami na račun agresivnosti igralca je Marilyn Manson. Marilyn in Johnny se poznata že leta. Sta prijatelja, skupaj sta nastopila in Marilyn je boter Johnnyjevi hčeri. Kakorkoli, v zadnjem intervjuju se je Marilyn v zvezi z ločitvijo postavil na Deppovo stran. »Menim, da je bilo vse skupaj navadno sr... in menim, da je (Johnny op. p.) čudovita oseba. Če me kdo vpraša, kaj si mislim o tem (igralkinih izjavah v zvezi z Johnnyjevo nasilnostjo op. p.), se ne strinjam z nobeno od obtožb« je dejal Manson.

Česar ne razumemo je, kako zvezdniki še vedno ne vedo, kdaj reči »brez komentarja«, in kako Johnnyjev prijatelj ne razume, da se lahko pogovarja o igralcu tudi, če ne omeni Amber. Najbrž se nihče ne bi obesil na stavek: »Poglej, on je moj prijatelj že več let. Ne želim dati komentarja.« Zakaj imajo vsi Johnnyjevi prijatelji takšno potrebo po tem, da pljuvajo po Amber? Vemo, da je lahko Depp obupen, saj nam je igralka to tudi pokazala, vendar se njegovi prijatelji za to ne zmenijo. Še vedno menijo, da je Amber »na križ pribila« Johnnyja. Zakaj že? Zato, ker je vložila zahtevo za ločitev? Ker je želela vse rešiti daleč od oči javnosti, vse dokler je ni Depp javno ozmerjal in sprožil javni linč proti njej. On je bil tisti, ki je igralko »pribil na križ«.

prejšnji članek
Katarina Čas in Lado Bizovičar si nista niti čestitala?
Svet slavnih
Katarina Čas in Lado Bizovičar si nista niti čestitala?
naslednji članek
Je posnel film, da bi poljubil Monico Bellucci?
Kultura
Je posnel film, da bi poljubil Monico Bellucci?