nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana voditeljica priznala: Boris Cavazza je tisti

4. 9. 2016; 12.02
Avtor: Marjana Vovk/Vklop
katarina mala (1)

foto: Planet TV

Na male ekrane se vrača zabavna kuharska oddaja Glej, kdo kuha.

Tudi novo sezono zabavne tekmovalne kuharske oddaje Glej, kdo kuha na Planet TV bo vodila Katarina Mala. Voditeljica in glasbenica je za revijo Vklop med drugim spregovorila o novostih v televizijski oddaji, svojem sinu in glasbi. 

Kdo vam je kuhal med počitnicami?


Razvajale so me grške mame in babice, ki so lastnice vrhunskih tavern, seveda pa z Robertom velikokrat kuhava sama.

Ste morda (zaradi oddaje) tudi sami med počitnicami večkrat prijeli za kuhalnico?
Ne vem, če zaradi oddaje kuham več, kuham pa predvsem mnogo rajši in z večjim pogumom. Vedno si mislim, če otroci lahko naredijo tako odlične in lepe krožnike, pa ni vrag, da jih ne bi tudi sama.

Bo v novi sezoni kakšna novost?


Nekaj novosti bo. Smo v novi kuhinji, ki je še lepša in še bolj polna pestrih sestavin in pripomočkov, pri zvezdnikih bomo preverjali znanje iz gospodinjstva, dodali smo še vmesno nagrado za tistega, ki zmaga samo trikrat, hkrati pa drugouvrščenega nikoli ne pošljemo domov praznih rok. Še vedno pa ostaja pravilo, da tisti, ki zmaga petkrat, prejme izobraževanje na kuharski akademiji. Vesela sem, da nam je akademijo uspelo podeliti že na začetku tretje sezone. Novost bo tudi nekaj nagajivih elementov s sestavinami presenečenja, ampak preveč ne smem izdati.

V oddaji otroci kuhajo s svojimi idoli. S katerim slovenskim zvezdnikom bi se vi najraje zavrteli po kuhinji?
Z Borisom Cavazzo. Ker sem slišala, da rad dobro in zdravo je, in ker se mi zdi, da bi z menoj podelil marsikatero življenjsko modrost. Izjemno ga spoštujem.

V konkurenčni oddaji otroci kuhajo s svojimi mamami. Kako pogosto se vi pridružite svoji mami pri kuhi? Radi kuhate po njenih navodilih ali imate raje svoje recepte?


Moja mami je najboljša kuharica na svetu. Najboljše jedi, ki jih pripravi, so tiste, ki se jih sama nikoli ne lotim. Veliko receptov je podedovala od svoje none, tašče in tet. Upanje, da bom nekega dne enako dobra, mi daje le informacija, da sama ni imela pojma o kuhanju, ko se je poročila z mojim očetom.

Imate dobro leto starega sinčka Lukasa. Si želite, da bi nekoč skupaj kuhala?
Seveda si. Samo upam, da se v teh letih dovolj naučim. Če bomo še naprej uspešno snemali oddaje Glej, kdo kuha, mi napredek v kuhinji zagotovo ne uide. Lukas že zdaj rad dobro je in tudi v Grčiji smo uživali v tradicionalnih specialitetah.

Kaj pa se novega obeta na vašem glasbenem področju?
Pred poletjem je izšla moja pesem Adijo, zdaj pa se počasi pripravljajo novi materiali za jesen. Brez glasbe mi živeti ni, zato je ta vedno v mojem delovnem procesu, tudi če tega na postavljam na veliki zvon. Kmalu pride nova pesem, brez skrbi.

prejšnji članek
Ste hrček ali zbiratelj?
Zdravje
Ste hrček ali zbiratelj?
naslednji članek
Prehlad osuši denarnico
Zdravje
Prehlad osuši denarnico