bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Debeluška, ki se ji klanja Hollywood

31. 8. 2016; 12.50
Avtor: C. R.
melissa

foto: Profimedia

Znana ameriška igralka je dokaz, da je karizma zakon!

Ameriška igralka Melissa McCarthy se je uvrstila na drugo mesto Forbesove lestvice največjih zaslužkarjev med igralci. Lani je zaslužila 33 milijonov dolarjev (skoraj 30 milijonov evrov).

Igralka ne obiskuje plastičnih kirurgov in je povsem zadovoljna s svojim videzom. Je antipod hollywoodskim idealom lepote, je preprosta in brez škandalov. Je izjemno simpatična, ima karizmo in nasmeji vedno, ko se pojavi na velikem platnu.

Melissa McCarthy je med drugim kot simpatična debeluška nastopila v filmih Dekliščina, Tatica identitete, Drzni par in Vohunka. Poročena je z igralcem Benom Falconeom, s katerim ima dva otroka, trenutno pa sodelujeta pri filmu Life of the Party. 

Igralka nikoli ni imela težav s svojim videzom in težo, vendar je letos kljub temu izgubila kar 34 kilogramov, kot je dejala sama, predvsem zaradi zdravja in da bi bila boljši zgled svojima hčerama. Kljub hollywoodskemu lepotnemu standardu ji je uspelo tisto, kar uspe le redkim. Med zvezde pa jo je izstrelil njen izjemen igralski talent. 

Igralka se ni spreminjala zaradi pritiska okolice, ampak ker je sama tako čutila. Kilograme je izgubila predvsem po zaslugi prehrane, v katero je vključila živila, ki so bogata s proteini, ogljikove hidrate pa je črtala z jedilnika. Seveda je tudi veliko telovadila in svoje življenje spremenila v »super dolgočasno« - med drugim je zvečer v postelji že ob pol osmih.

prejšnji članek
Ker je pretiravala z lepotnimi operacijami, je nihče ne mara
Svet slavnih
Ker je pretiravala z lepotnimi operacijami, je nihče ne mara
naslednji članek
Prav zaradi tega Diana 19 let po smrti še vedno oboževana
Svet slavnih
Prav zaradi tega Diana 19 let po smrti še vedno oboževana
#obraziavenija
obraziavenija