GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Natolcevanja: Kdo je Melanio Trump pripeljal v ZDA?

23. 8. 2016; 08.53
Avtor: C. R.
Gola Melania Trump
Melania Trump z odvetnikom v medijski boj. Razjezila so jo natolcevanja o tem, da je bila spremljevalka za elitneže.

Najbolj znana Slovenka in žena ameriškega republikanskega kandidata za predsednika ZDA Melania Trump se je odločila, da bo stopila na prste medijskim objavam o tem, da naj bi si denar pred zakonom z Donaldom Trumpom služila kot spremljevalka za elitneže. Več medijev je namreč objavilo zgodbo, zdaj pa se ji za psihične bolečine, ki so jih z objavo povzročili, opravičujejo.

Neresnične navedbe

Melanijin odvetnik je sicer že v ponedeljek opozoril, da poročanja časnikov, tudi britanskega Daily Maila, vključujejo »neresnične navedbe«.

Spomnimo, da je Daily Mail v petek objavil članek, v katerem se je spraševal, kdaj je Melania kot model začela delati v ZDA. Uradno naj bi se namreč to zgodilo leta 1996, vendar so tu še njene gole fotografije iz leta 1995 ... Fotografije so izzvale številna vprašanja o njenem zakonitem in nezakonitem delu ter statusu migrantke.

Donald Trump je sicer že v začetku avgusta dejal, da bo njegova žena vse v zvezi s svojim statusom migrantke pojasnila na tiskovni konferenci, a je novinarji nikoli nismo dočakali.

Sicer je Daily Mail v omenjenem prispevku povzemal tudi slovensko revijo Suzy. Novinarji omenjene revije naj bi med drugim zapisali, da se je Paolo Zampolli, ki je v svoji agenciji na začetku lepotne kariere zaposlil Melanio, ukvarjal tudi s ponujanjem spremljevalk, poroča The Huffington Post. 

Spomnimo še, da je ravno Zampolli, ki je sicer vse navedbe časnika že zanikal, Melanio Trump pripeljal v ZDA.

prejšnji članek
Erika Žnidaršič o tem molči, a se je razvedelo!
Svet slavnih
Erika Žnidaršič o tem molči, a se je razvedelo!
naslednji članek
To meso povzroča raka!
Kulinarika
To meso povzroča raka!