Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana pevka začela s koncertom, nato pa bomba

22. 8. 2016; 09.40
Avtor: A.K.
Neda Ukraden
Neda Ukraden je bila prisiljena prekiniti svoj koncert.

Pevka je nastopala na trgu otoka Vir, ko je policija zaradi prijave prihitela in prekinila koncert. Policisti so preiskali vse, a bombe ni bilo nikjer.

Pirotehniki so pol ure preiskovali virski trg Svetega Jureta, kjer je v soboto zvečer nastopala Neda Ukraden. 66-letnici je policija zaradi lažne prijave o bombi prekinila koncert po pol-urnem nastopu. 

Pevka se je s svojim bendom nemudoma umaknila z odra. Oboževalci so čakali na nadaljevanje koncerta, a so ostali praznih rok, ker so organizatorji dokončno prekinili koncert, saj policija ni našla bombe. Neustrašna Neda je bila pripravljena na nadaljevanje: »Nisem bila prestrašena. Žal mi je, da je tako izpadlo. Rada se vračam na Vir, saj ga obožujem.«

Na otoku je dosedaj nastopala dvakrat in z atmosfero in obiskom, ki je presegel številko 10 000, je bila izjemno zadovoljna. »Bilo je ljudi vseh generacij, mladih in starih, to me zelo veselilo. V resnici je bil prekrasen večer v morskem ambientu,« zaključuje pevka.
To ni bilo prvič, da so ji prekinili koncert na Hrvaškem. Pred tremi leti, ko je pela v nekem klubu, je v nekem trenutku tudi takrat zavladal strah, saj naj bi bila v klubu skrita bomba.

Istega leta je tudi pevka Jelena Rozga predčasno končala svoj nastop. V klubu, kjer je nastopala, je prišlo do streljanja. »Varnostnik me je nemudoma odpeljal v garderobo, kasneje so me odpeljali v hotel. Ne vem, kaj se je zgodilo v publiki,« je takrat komentirala 38-letnica. Okoli 4. ure zjutraj naj bi se sporekli 2 skupini ljudi, domnevno zaradi nekega dekleta. Smrtnih žrtev ni bilo, bilo pa je nekaj ranjenih.

prejšnji članek
Slavni športnik varal, fotografije krožijo po internetu
Svet slavnih
Slavni športnik varal, fotografije krožijo po internetu
naslednji članek
Helenin bivši mož se vrača?
Svet slavnih
Helenin bivši mož se vrača?