reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ga bo igralka zapustila, ker se je zredil?

22. 7. 2016; 09.18
Avtor: A.K.
jennifer
Znan ameriški par se že dalj časa trudi obdržati njun zakon.

Jennifer Garner in Ben Affleck sta pred časom izjavila, da se po mnogih letih ločujeta. Istočasno je v javnost pricurljala novica, da je bil Ben nezvest mož, zapletel naj bi se kar z varuško njunih otrok. Nato pa sta se vseeno odločila, da bosta svoji ljubezni dala še eno, zadnjo priložnosti.

Zdaj rešujeta vse spore in skušata najti v sebi tisti par, ki se je zaljubil pred več kot 10 leti.

Tokrat pa je javnost presenetila drugačna novica. Razumljiva, prijazna, nežna in sočutna Jen naj bi imela dovolj svojega zanemarjenega moža Bena. Nanj naj bi se spravila, ker se je zredil. Nehal je hoditi v fitnes, nič več se ne ukvarja s športom in ves čas je zagrenjen. Igralka od moža zahteva naj se spravi v red, tudi sama je trenutno v takšni formi kot ni bila že dolga leta. »Ben se je polenil, Jen pa je v odlični formi in videti je, da je fitnes njena terapija,« je vir blizu para razkril ameriškim tabloidom. 44-letnica je videti čudovita, njen mož pa se je zredil, tudi v prsi in to naj bi Jen res odbijalo. »Njegov viseč trebuh in skoraj-že ženske prsi jo odbijajo, tudi njegovo vsakodnevno slabo razpoloženje, ko ima mačka in je siten, ji gredo na živce.«

»Prosila ga je, naj se spravi h sebi in naj hodi z njo v fitnes, pa jo je zavrnil – no, če ga bo zapustila, lahko krivi le sebe,« še zaključi.

prejšnji članek
Saša Lendero sprejela takšno odločitev
Svet slavnih
Saša Lendero sprejela takšno odločitev
naslednji članek
Magnifico povedal takšno resnico
Svet slavnih
Magnifico povedal takšno resnico