Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, koliko zahteva za ločitev!

29. 6. 2016; 07.47
Avtor: C. R.
christina estrada model

foto: Profimedia

Odmevna ločitev - nekdanja manekenka na sodišču od moža zahteva vrtoglavi znesek.

»Bila sem top model. Vedno sem živela na visoki nogi. Na to sem se navadila,« pravi 54- letna Christina Estrada, ki se po trinajstih letih zakona ločuje od svojega partnerja in savdskega šejka Walida Juffalija. Slednji ji je za ločitev ponudil več kot 44 milijonov evrov, kar je zavrnila. Lepotica namreč želi za ločitev vrtoglavih 240 milijonov evrov, saj se, kot trdi njena odvetnica, Juffali kopa v denarju.

Premoženje savdskega šejka ocenjujejo na več kot 9 milijard evrov, zahtevo za ločitev od Christine pa je bogataš vložil leta 2012, ko je spoznal 25-letno libanonsko televizijsko voditeljico, s katero se je tudi poročil.

Z roko udarjala po mizi in jokala

V dramatičnem pričanju na sodišču je manekenka pred sodnikom z rokami udarjala po mizi in jokala ter zahtevala »tisto, kar si zasluži vsaka ženska.« In kaj je to?

Med drugim nepremičnine v Londonu v vrednosti 75 milijonov evrov, ter dodatnih 8 milijonov za njihovo preureditev. V vili, ki ji jo je ponudil šejk, pa lepotica ne želi živeti, saj bi morala deliti del enega nadstropja z osebjem. Zavrnila je tudi stanovanj v Chelseju, saj ima po njenih besedah 'čudne sobe'.

Manekenka od svojega moža med drugim zahteva tudi več kot 33 tisoč evrov za vstopnice za Wimbledon, poleg tega potrebuje tudi žepnino za počitnice v višini okoli 14 tisoč evrov. V znesek je všteto tudi potovanje v Pariz, kjer si želi ogledati opero Traviato.

Naj omenimo še, da bi nekdanja manekenka nujno potrebovala dodatnih 120 tisoč evrov za vzdrževanje počitniške hiše, največ začudenja pa je v javnosti požel zahtevan znesek za garderobo. Pojasnila je namreč, da letno potrebuje več kot milijon evrov za obleke in nakit ter da je v to všteto nakupovanje v 35-ih različnih modnih trgovinah.

Juffalija na sodišču ni bilo, saj se trenutno v kliniki zdravi zaradi raka. 

prejšnji članek
Potovalna lekarna - za brezskrben dopust
Zdravje
Potovalna lekarna - za brezskrben dopust
naslednji članek
Ženskam bi morali jogo predpisovati na recept
Zdravje
Ženskam bi morali jogo predpisovati na recept