mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je naredil zaradi sina!

28. 6. 2016; 07.44
Avtor: C. R./Mimi Inhof/Vklop
predin1

foto: Šimen Zupančič

"Ostri Rdeči feferoni so najljubši bend mojega Črta, zato smo se odločili, da ga odpeljemo na festival Nova Rock," pravi Zoran Predin.

Dvanajsta izdaja festivala Nova Rock na tromeji Avstrije, Madžarske in Slovenije je na zaključni dan gostila megapopularne ameriške odpiljence Red Hot Chili Peppers, zaradi katerih se je zbrala največja množica. Med njo pa je bila tudi družino Predinovih.

»Ostri Rdeči feferoni so najljubši bend mojega Črta, zato smo se na družinskem nivoju odločili, da ga odpeljemo na zadnji dan letošnjega festivala Nova Rock. 900 kilometrov je imelo vse značilnosti končnega izleta. Zarja je pojedla sendviče še pred avstrijsko mejo, Žiga pa nam je povedal nekaj osnovnih informacij tudi o ostalih bendih, predvsem o Deftones, ki so nas na koncertu še posebej navdušili. Samosvoji Feferoni so bili s svojimi hiti seveda razred zase in so kljub malo slabšemu zvoku na začetku grandiozno končali in zadovoljili vse prisotne. Vmes je deževno pršenje nad petdesettisočglavo množico izrisalo prekrasno mavrico. Črt je užival sto na uro, torej je bil osnovni namen dosežen,« je povedal Zoran Predin

prejšnji članek
Naj vas pomladi življenje
Moda&Lepota
Naj vas pomladi življenje
naslednji članek
Znaki, da resnično ljubite svoje telo
Zdravje
Znaki, da resnično ljubite svoje telo
#obraziavenija
obraziavenija