milano, ulični prodajalec
Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Slavna pevka zelo bolna in brez denarja

28. 6. 2016; 11.50
Avtor: K.A.
Cher
Ameriška pevka Cher se že dlje časa bori s hudo boleznijo, zadnje čase pa je povsem izčrpana in tako komaj še hodi.

Cher se je v osemdesetih okužila z virosom Epstein-Barr, gre za vrsto herpesa, ki lahko povzroči odpovedovanje organov, kakor tudi več vrst raka. Zaradi bolezni se je povsem umaknila iz medijev, saj si želi le, da bi v miru umrla. "Ves čas sem bila bolna, skoraj bi umrla zaradi pljučnice. Zdravniki so mi govorili, da sem nora in da pretiravam, a se je izkazalo, da sem resno zbolela," je ameriškim medijem dejala Cher.

Zaradi težke bolezni je naredila krajšo pavzo in se osredotočila na lažji zaslužek - snemanje reklam. Njeno premoženje vse bolj kopni, saj njena kariera že nekaj časa miruje, Cher pa je v preteklosti veljala za veliko zapravljivko. Zdaj, ko bi denar še kako potrebovala, lahko računa le na pomoč svojih prijateljev, saj njenih otrok že dlje časa ni na spregled.

Njen sin Chaz Salvatore Bono (47), rojen kot hčerka Chastity, mami močno zameri, da ga ni podprla, ko se je odločil za spremembo spola. V nič boljših odnosih pa ni niti s sinom Elijahom (37), ki je šel po njenih stopinjah in se tako že leta preizkuša kot glasbenik.

Sosedi in mimoidoči, ki so jo videli v njeni razkošni vili v Los Angelesu, trdijo, da ji je preostalo le še malo časa, pevka pa naj bi bila povsem neprepoznavna.

prejšnji članek
Oblikujte obrvi kot profesionalke
Moda&Lepota
Oblikujte obrvi kot profesionalke
naslednji članek
Sijoči lasje v vseh življenjskih obdobjih
Moda&Lepota
Sijoči lasje v vseh življenjskih obdobjih