Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zasačen v objemu nekdanje partnerice

27. 6. 2016; 11.58
Avtor: K.A.
Johnny Depp

Spet je v objemu svoje nekdanje ljubezni.

V času ločitvene bitke je uteho poiskal pri svoji nekdanji partnerici Vanessi Paradis.

Hollywoodski igralec Johnny Depp zadnje tedne naslovnice svetovnih medijev polni s svojo ločitveno bitko. Potem ko je na dan prišlo, da se z Amber Herd ločujeta, ga je slednja javno obtožila, da jo je v zakonu pretepal in se nad njo tudi psihično izživljal.
Johnnyja so pred takšnimi obtožbami branile njegove nekdanje izbranke. Najbolj goreča zagovornica je bila prav njegova nekdanja partnerica Vanessa Paradis, ki jo je Johnny zapustil ravno zaradi usodne Amber.

No, vse kaže, da strasti med Johnnyjem in Vanesso še niso ugasnile. Igralec se je pred medijskim hrupom zatekel na Karibe, družbo pa mu dela nihče drug kot prav Vanessa. "Na plaži sta si ves čas izmenjevala poljube in objeme. Ona je v tem trenutku edina, ki ga zna resnično potolažiti. Vsa družina pa se nadeja, da bosta Johnny in Vanessa kmalu spet skupaj," je za People dejal neimenovani vir.

Johnny Depp preživlja težke čase. Na sliki s skorajšno nekdanjo ženo. foto: Arhiv Svet24

Takšnega razpleta bi bila verjetno najbolj vesela njuna hčerka Lily, ki je v času velike medijske agonije očetu trdno stala ob strani. "Moj oči je najboljša oseba, ki jo poznam na celem svetu. Vedno je bil odličen oči tako meni, kot tudi mojemu bratu in vsi, ki ga poznajo vam bodo povedali isto," je pred tedni na svojem Instagramu čustveno zapisala Lily. 

prejšnji članek
Kisik – ključ do zvezdniško lepe kože
Moda&Lepota
Kisik – ključ do zvezdniško lepe kože
naslednji članek
Kako se vaša najboljša prijateljica razlikuje od ostalih?
Zdravje
Kako se vaša najboljša prijateljica razlikuje od ostalih?