oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vedel je, da ga vara, a ni vedel, s kom

20. 6. 2016; 06.39
Avtor: A.K.
taylor swift
Zvezdniški par, Calvin Harris in Taylor Swift, je pred dvema tednoma razpadel.

Calvin Harris

Calvin se jezi, saj je Taylor hitro našla njegovo zamenjavo. Znani DJ je prepričan, da se je med Taylor in njenim novim fantom, Tomom Hiddlestonom, že nekaj dogajalo, ko sta bila še skupaj.

Vir blizu Calvinu pravi, da je počuti izdanega in razočaranega, saj je pevka s svojim obnašanjem zdaj potrdila, da ga je varala med njuno zvezo. DJ je sumil, da ga je varala že prej, vendar si je zatiskal oči, zdaj pa je popolnoma strt.

Tom Hiddleston

Calvin in Taylor sta bila par malo več kot eno leto, a on je bil tisti, ki je zvezo razdrl z izgovorom, da med njima ni več strasti. Na Met Gala večeru, pevka in Tom nista uspela skriti naklonjenosti drug do drugega, vendar takrat je bila Taylor še vedno oddana. To ju seveda ni ustavilo. 

Prav nič se nista skrivala.

»Calvin je sumil, da ga vara, a ni vedel, s kom. Fotografije s Tomom so potrdile njegove sume. Zdaj je jezen, razočaran in brez volje do življenja, čeprav v javnosti daje drugo sliko o sebi,« razkriva neznan vir.

Čeprav sta zvezdnika za javnost dala izjavo, da želita ostati v prijateljskih odnosih, njuna dejanja govorijo drugačno zgodbo. Z družabnih mrež sta izbrisala vse skupne fotografije in mnogi Calvinovi prijatelji pravijo, da Harris s Taylor ne želi imeti več opravka.

prejšnji članek
Plavanje za dominantne, kolesarjenje za podredljive
Zdravje
Plavanje za dominantne, kolesarjenje za podredljive
naslednji članek
Šest najbolj seksi vadb letošnjega poletja
Zdravje
Šest najbolj seksi vadb letošnjega poletja