Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

"Ne tepe žensk", trdita bivši partnerici

30. 5. 2016; 08.59
Avtor: C. R.
johnny-depp-01

Bivše partnerice ga nista poznali kot nasilnega. foto: arhiv

Johnny Depp ni nasilen človek, trdita L. A. Allison in Vanessa Paradise.

Soproga Johnnyja Deppa Amber Heard trdi, da je bil igralec nasilen in da jo je pretepal, njegovi bivši partnerici Vanessa Paradise in L. A. Allison pa pravita, da Johnny ni nasilen.

Ko je Johnny Depp po 14 letih skupnega življenja zaradi 22 let mlajše Amber Heard zapustil Vanesso Paradise, partnerico, s katero ima dva otroka, je bila javnost ogorčena. Če bi takrat upošteval druge ljudi in širšo javnost, se najbrž ne bi znašel na pragu nove ločitve, ki ga bo stala milijone, pa tudi pod plazom obtožb zaradi družinskega nasilja.

Potem ko je po 15 mesecih zakona mlada Amber Heard vložila zahtevo za ločitev, je v javnosti pokazala modrice, za katere trdi, da je posledica igralčevega napada. V glavo naj bi ji, kot še trdi, vrgel mobilni telefon.



Bivši imata drugačno zgodbo

Kmalu po njenih obtožbah, da jo je Depp fizično zlorabljal, sta se oglasili njegova prva soproga Lori Anne Allison, s katero je bil v zakonu dve leti, in njegova dolgoletna nekdanja soproga Vanessa Paradise. Obe trdita, da Depp ni bil nikoli nasilen in da obtožbe ne držijo.

»Nikoli ni povzdignil glasu,« je za ameriški portal TMZ izjavila Allison. »Več let poznam Johnnyja in nikoli ni bil nasilen in ne verjamem, da bi kaj takšnega lahko naredil človek, s katerim sem preživela prekrasnih 14 let,« je bila jasna tudi igralka Vanessa Paradise.

Heard kljub temu trdi, da jo je igralec v zakonu neprestano zlorabljal in da je bil večino časa pod vplivom alkohola in mamil. Zahtevala je tudi prepoved približevanja.

Z bivšo soprogo, ki ga toži in hčerko iz prejšnjega zakona.

Z bivšo soprogo, ki ga toži in hčerko iz prejšnjega zakona. foto: You Tube

prejšnji članek
Ko je čas za konec prijateljstva
Odnosi
Ko je čas za konec prijateljstva
naslednji članek
Mitja Petkovšek priznal, da je v telovadnici le trpel!
Svet slavnih
Mitja Petkovšek priznal, da je v telovadnici le trpel!
#obraziavenija
obraziavenija