Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Samuel Lucas spakiral, sedaj je drugje!

28. 5. 2016; 01.32
Avtor: A.C./revija Zvezde
Samuel Lucas- foto 5

foto: Pop TV

Medtem ko oboževalke poboža s svojim žametnim glasom, šarmom in nalezljivo dobro voljo, je Samuel Lucas veliko več kot le glasbenik.

V življenju je počel marsikaj, oče pa mu je vcepil delovne navade in ga naučil vsestranskosti. Zato ni čudno, da je pred kratkim, ko sta se z izvoljenko Petro iz podnajemniškega stanovanja selila v hišo, skoraj vsa obnovitvena dela opravil sam. »Izkoristil sem jokerja in dobil nekaj prostega časa med prvomajskimi prazniki, da sem nama uredil dom. Dela je bilo veliko: od beljenja zidov, prenašanja in montaže pohištva, urejanja okolice, pospravljanja … Kar nekaj časa sva potrebovala, da sva si dom uredila po najinih željah. Nikoli mi ni bilo težko poprijeti za delo, oče, ki se je ukvarjal z gradbeništvom, pa me je naučil vsega, kar znam, za kar sem mu hvaležen. Če ne bi znal tega narediti sam, bi bilo veliko bolj zamudno in zagotovo tudi precej dražje iskati mojstre in se dogovarjati z njimi,« pravi Samuel, ki se živo spominja dni, ko je še kot mulec hodil pomagat očetu pri delu. Pridobljene izkušnje je znal dobro uporabiti tudi pri sebi in zdaj s Petro že uživata v lepem in novem domu, pa tudi sezona šova Znan obraz ima svoj glas se počasi končuje, tako da bo imel kmalu več časa za vse, kar bi rad počel.

Samuel s svojo drago Petro (leva fotografija) in mlajšo hčerko Arjano, s katero zadnji dve leti pogosto nastopata skupaj (desna fotografija). foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Victoria si najraje doma puli obrvi!
Svet slavnih
Victoria si najraje doma puli obrvi!
naslednji članek
Adele na odru doživela sramoto!
Svet slavnih
Adele na odru doživela sramoto!