Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Usodno vino: Znana slovenska igralka bolj seksapilna za kamerami

29. 5. 2016; 09.30
Avtor: Katja Božič/Zarja
usodno_vino1_Mojca Funkl 18

foto: Vir: arhiv Svet24

"Upam, da nisem tako »šašava« kot Dora"

Mojca Funkl, televizijska Dora Petrič

Dora je hči Violete Petrič, ki jo je rodila že zelo mlada. Ves čas jo zasmehuje in ponižuje očim Matjaž Petrič, ki pravi, da mu s svojo pojavo in obnašanjem dela sramoto. Dora je čista duša, dobrosrčna in požrtvovalna. Ve, da s svojo pojavo ne bo očarala nobenega pravljičnega princa, vendar pomanjkanje seksapila nadomešča s svojo odprtostjo, duhovitostjo, dobro voljo.

Tokrat so nam kratke pogovore pomagali sooblikovati prav gledalci, zanimalo nas je namreč, kaj bi vprašali glavne igralce, če bi šli z njimi na kavo.

Gregor Gruden in Mojca Funkl foto: Marko Vavpotič

V isti seriji igra tudi vaš partner Gregor Gruden. Ali to, da imata v seriji druge partnerje, kaj vpliva na vajin odnos doma?

Ne. Na snemanju se super razumemo in zdaj že zelo dobro poznamo. Sva pa po poklicu igralca in vzameva v zakup, da velikokrat ne igrava skupaj.

Koliko in kako ste podobni Dori iz Usodnega vina?

Doro imam zelo zelo rada. Pravijo, da sem ji malo podobna po toplini in nerodnosti, zaupljivosti. Upam pa, da nisem tako »šašava« in histerična, kot je včasih ona. (smeh)

Glede na to, da oba z Gregorjem igrata v seriji, ali vaju otroka (imata dva dečka, op. a.) kaj pogrešata in kako potem nadoknadite izgubljen skupni čas?

Glede na večino družin imava pač poseben poklic. Priložnosti pridejo in gredo. Delava v gledališču, trenutno tudi snemava. To pomeni, da smo skupaj drugače. Velikokrat naju zvečer ni. Pa si tako želiva dati najina mrožka spat. Fanta sta to sprejela. Tako je. Morda ju bo začelo motiti kasneje. A upam, da čim manj. Vedno, ko sva prosta, največkrat popoldne, tičimo skupaj. In se skupaj igramo, pogovarjamo, hecamo, raziskujemo ..., pa če je to doma na kavču ali pa na izletu.

prejšnji članek
Hitra dieta s čarobno juhico
Zdravje
Hitra dieta s čarobno juhico
naslednji članek
Bleščeča okna z naravnimi sredstvi
Življenjski slog
Bleščeča okna z naravnimi sredstvi