cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gwyneth Paltrow in zlat vibrator za 15.000 dolarjev

11. 5. 2016; 07.58
Avtor: K. A.
gwyneth paltrow
Medtem, ko nekateri nimajo za položnice, si bogataši kupujejo pregrešno drage erotične igrače.

Hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow je znova presenetila svoje oboževalce in tudi vse ostale, ko je na svoji prodajni spletni strani Goop začela ponujati obsceno drage erotične pripomočke. Poimenovala jih je celo "umetnost".

Omenila je, da uporablja vibrator iz 24 karatnega zlata za 15.000 dolarjev. Morda tudi bič, ki stane več kot 500 dolarjev? Na njeni spletni strani ne manjka tudi nenavadnih in seveda dragih pripomočkov, kot so verižice z ščipalkami za bradavice.


Sadomazohizem, ki je še pred nekaj desetletji veljal za psihično motnjo, postaja tržna niša. Kaj bodo prinesle drage mučilne naprave v kakovost medsebojnih odnosov? 

Gwyneth Paltow je zaradi svoje prodaje izjemno dragih predmetov nenehno tarča predvsem evropskih medijev, saj se zdi, da zaradi zamiranja igralske kariere išče načine za zaslužek.
Igralka oboževalcem sporoča, da išče 100 odstotno naravni lubrikant. Gwyneth opozarja, da običajni lubrikanti vsebujejo preveč škodljivih kemikalij, ki jih uporabljamo na najbolj občutljivih delih naših teles. Svojim bralcem in bralkam tako svetuje, da si izdelajo svoj lubrikant, saj bodo le na ta način vedeli kakšne sestavine vsebuje.

prejšnji članek
Prsi in kofein so največji sovražniki
Moda&Lepota
Prsi in kofein so največji sovražniki
naslednji članek
Carski rez za vsako ceno
Zdravje
Carski rez za vsako ceno