Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Nov dom slavne igralke za čas po ločitvi?

10. 5. 2016; 10.00
Avtor: TIna Guček/Avenija
slavni_dom_julia_roberts1_profimedia

foto: Profimedia

Julia Roberts je ena najbolj znanih igralk na svetu, in čeprav se zvezdnica trudi, da bi njeno življenje ostalo čim bolj zasebno, ji mediji ne dajo miru.

Oseminštiridesetletna oskarjevka ima kar pestro ljubezensko zgodovino, saj se je sestajala s kar nekaj znanimi igralci, med njimi so Liam Neeson, Dylan McDermott, Matthew Perry in Kiefer Sutherland, s katerim se je razšla tik pred poroko. Leta 1993 se je poročila s pevcem Lylom Lovettom, a je njun zakon trajal manj kot dve leti, sledil mu je igralec Benjamin Bratt. Z njim je hodila, ko je leta 2000 na snemanju filma Mehikanka spoznala snemalca Dannyja Moderja (ki je bil takrat poročen). Bila je ljubezen na prvi pogled in dve leti pozneje sta bila že poročena, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci: dvojčka Hazel Patricia in Phinnaeus Finn ter Henry.

Zakonca večino svojega časa preživita na njunem ranču v Taosu v Novi Mehiki, saj jima tam zelo ustreza dejstvo, da sta precej umaknjena od blišča zvezdniškega življenja. Poleg tega imata domovanja tudi v Malibuju, eno stanovanje v New Yorku sta prodala, enega še imata, imela pa naj bi tudi nepremičnino na Havajih. V zadnjem času pa je Julia zbudila pozornost tabloidov z nakupom nove vile v Malibuju. 

Kot že tolikokrat poprej so se spet razširile govorice, da je njen zakon v krizi in da sta z Dannyjem tik pred ločitvijo. V novi hiši naj bi živela Julia sama z otroki, je pa hiša v neposredni bližini (oziroma samo čez cesto) druge hiše, ki jo ima v Malibuju, da bodo otroci tudi blizu očeta. Ta druga hiša sicer velja za precej bolj razkošno, a tudi najnovejši Julijin nakup ni kar tako.

VILA ZA SLABIH SEDEM MILIJONOV

Ali je res kaj resnice v tem, da se Robertsova ločuje, bo pokazal čas, mi vam lahko le razkrijemo nekaj zanimivosti o vili, za katero je zvezdnica odštela skoraj sedem milijonov dolarjev. Vila je bila zgrajena v petdesetih letih prejšnjega stoletja in po zvezdniških merilih ni ravno najbolj razkošna. V njej so tri spalnice, dve kopalnici, združeni jedilnica in dnevna soba, kabinet ter kuhinja.
Na dvorišču bo Julia lahko uživala pod čudovito pergolo, ki jo prerašča srobot, ali posedala na ležalniku z razgledom na zelenje, ki obdaja hišo z vseh strani. Na dvorišču je tudi vgrajeno ognjišče, zelenjavni vrt ter manjši nasad redkih sadnih dreves. Vsekakor bo novopečena lastnica na vrtu in v hiši nadvse uživala, ne glede na to, ali bo tam preživljala čas sama ali (če se govorice spet izkažejo za neresnične) z možem. Fotografije najnovejšega domovanja Julie Roberts, si lahko pogledate v fotogaleriji.
 


prejšnji članek
Horoskop: Kakšen prijatelj ste?
Horoskop
Horoskop: Kakšen prijatelj ste?
naslednji članek
Strah v šoli sina ohromi
Zdravje
Strah v šoli sina ohromi