zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna igralka pri 50 letih osuplja s postavo!

6. 5. 2016; 09.55
Avtor: K.A.
Halle Berry

Po dveh porodih in na pragu 50 let je videti osupljivo.

Le kdo bi si ob njenih zadnjih fotografijah upal pomisliti, da bo slavna igralka kmalu dopolnila 50 let.

Hollywoodska igralka Halle Berry bo avgusta dopolnila 50 let, na zadnjih fotografijah, ki jih je delila na svojem Instagramu pa s svojo postavo naravnost osuplja. Še več, Halle je na pragu 50 let v tako zavidljivi formi, da so jo pri francoski blagovni znamki spodnjega perila, Scandale, povabili k sodelovanju in lepa igralka je seveda pristala. Po prvih fotografijah, ki jih je delila s svojimi številnimi oboževalci, je že jasno, da bo nova kolekcija spodnjega perila pri ženskah izjemno priljubljena. "Želela sem si ustvariti linijo, ki bo ženskam dala tisto kar si zares zaslužijo in pri tem niso pripravljene sklepati nobenih kompromisov," je dejala Halle.

Halle ima za seboj dva poroda. Drugič je bila noseča, ko je bila stara 47 let, že nekaj mesecev po porodu pa je osupnila s svojo postavo in dokazala, da leta pri ohranjanju vitke postave niso nobena ovira.

Zdi se, da je Halle po razhodu z igralcem Oliverjem Martinezom, uspela obrniti nov list v njenem življenju. Ameriški mediji pa poročajo, da med njima morda še ni vse končano, saj naj bi bila tekom marčevskih počitnic v Mehiki videti izjemno nežna drug z drugim. Morda pa bo na koncu vseeno zmagala ljubezen?

prejšnji članek
Dr. Lu Li svetuje: Mravljinčenje v rokah in nogah
Zdravje
Dr. Lu Li svetuje: Mravljinčenje v rokah in nogah
naslednji članek
Raje bere knjigo kot gleda Beyonce
Njenih 5 minut
Raje bere knjigo kot gleda Beyonce