požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miro Cerar srečen z Vesno, sedaj pa počilo?

30. 4. 2016; 08.00
Avtor: L.Ž./Zvezde
Cerar miro

Miro Cerar in Vesna Arnšek zadnje čase menda nista več našla veliko razlogov za smeh. foto: arhiv Zvezde

Zdaj je konec ugibanj. Predsednik vlade Miro Cerar naj bi se bil razšel s svojo dolgoletno sopotnico, temnolaso Brežičanko Vesno Arnšek.

Uradnega sporočila iz njegovega kabineta o tem sicer še niso dali v javnost, in tega baje niti ne nameravajo storiti. Predsednikovi svetovalci so namreč prepričani, da je bolje, da se o njegovi zasebnosti čim manj govori in se pozornost raje preusmerja na bolj državotvorne teme. Kljub temu pa je dovolj razlogov za to, da se lahko verjame tistim, ki trdijo, da ljubezni med Mirom in Vesno ni več. Da se premier in njegova najdražja ne razumeta več tako dobro, kot sta se, preden je on stopil v politiko, se je začelo šušljati konec lanskega leta. Že takrat se je namigovalo, da sta pri nesoglasjih prišla tako daleč, da drugega izhoda, kot da se razideta, ni več. Vendar je paru govorice uspelo nekako utišati.

Najprej sta se konec decembra pojavila skupaj na državni proslavi ob dnevu samostojnosti, potem pa je med zimskimi počitnicami na dan prišla še vest, da se je Vesna poškodovala, ko sta z dragim uživala v smučarskih radostih na avstrijskih Mokrinah. Vse to kaže, da sta se nekdanja zaljubljenca trudila, da bi zvezo ohranila. Žal zaman. Zdaj krožijo različna ugibanja o tem, zakaj sta se razšla, kdo je koga zapustil in kateri od njiju je bolj prizadet, najbolj vroče vprašanje pa je, ali drži, da je predsednik vlade že zaljubljen v drugo. Tega uradno seveda ni mogoče izvedeti. Če bi na njegov kabinet naslovili vprašanje o statusu predsednika vlade, bi prav gotovo dobili odgovor, da o zasebnih zadevah Mira Cerarja ne bodo razpredali. Ali pa, da je premier samski. Samski že. Kaj pa osamljen?

Je srce predsednika vlade morda res ogrela njegova tiskovna predstavnica Tina Štrafela? foto: arhiv Svet24

Po vladnih kuloarjih kroži, da naj bi bila nova izbranka predsednika vlade njegova tiskovna predstavnica Tina Štrafela. Bi verjeli? Kakor koli že, ne glede na to, ali je njegovo srce res ukradla krhka svetlolaska ali katera druga, je vse še tako sveže in ranljivo, da je povsem razumljivo, da Miro Cerar srčnih zadev še ne želi javno izpostavljati. Kadar je v igri ljubezen, smo vsi enaki. Enako plašni in upajoči, da nam bo tokrat zares uspelo, pa če opravljamo predsedniške naloge ali pa se trudimo preživeti za tekočim trakom. Naj ima torej predsednik vlade čas, da ljubezen dozori, preden jo pokaže javnosti.






prejšnji članek
Lili Žagar bi svojega Marka postavila v preteklost!
Svet slavnih
Lili Žagar bi svojega Marka postavila v preteklost!
naslednji članek
Niste čudni, če to počnete!
Njenih 5 minut
Niste čudni, če to počnete!