901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prince opozarjal javnost, ni se počutil varnega

26. 4. 2016; 11.30
Avtor: K.A.
insta p

Zadnje sporočilo pevca. foto: you tube

Prince je spregovoril o manipulaciji založb z umetniki, zaščiti živali in kemtrejlih. Dedič njegovega premoženja ni določen. Kdo bo obogatel?
Legendarni ameriški glasbenik Prince ni veljal za klasičnega zvezdnika. Svojo slavo je znal premišljeno uporabiti in svoj glas povzdigniti za tiste stvari, ki so v svetu resnično pomembne. Pri vladajoči eliti ni bil priljubljen, a to ga ni nikoli zanimalo. Opozarjal je na to, da korporacije ustvarijo zvezdnike in ti nimajo kontrole nad svojo glasbo. Njemu je to uspelo, od založbe je dobil nazaj vse svoje izvirne posnetke. Nekateri se sprašujejo, za kakšno ceno? Ob nenadni smrti dedič njegovega ogromnega premoženja ni določen. Kdo bo obogatel?

Njegovo zadnje sporočilo pred smrtjo na instagramu je bilo: "Ko sem že mislil, da sem varen ..."
Predan humanitarec in zaščitnik živali
 

Kot je v intervjuju za CNN po njegovi smrti povedal ameriški politik Van Jones, je bil Prince predan humanitarnemu delu. Pomagal je afroameriški mladini pri učenju računalniškega programiranja. Organiziral je odprave v Afriko in koncerte v soseskah, kjer je divjalo nasilje, ki ga je želel ustaviti. Bil je Jehova priča, zato o tem javno ni govoril. Poleg tega je zavračal uživanje mesa in nošenje usnja, saj ni želel, da bi druga bitja trpela zaradi njega. Znan je bil tudi po tem, da ni preklinjal. Prince si je predvsem želel, da bi bili ljudje prebujeni, ozaveščeni, da bi se ozrli okoli sebe, si pomagali in drug drugega spodbujali v pozitivnem. 

Prince je spregovoril o zastrupljanju ozračja
Na meriški komercialni televiziji si je upal povedati tisto, o čemer številni molčijo.
"Ko sem bil še otrok sem opazoval črte, ki jih na nebu delajo letala. Bil sem osupel. A potem sem videl celo množico teh črt in ljudje v soseski so se začeli kregati, sam pa nisem imel pojma kaj se dogaja," je sprva dejal Prince, nato pa priporočil, da naj si ljudje na internetu ogledajo govor velika ameriškega aktivista za človekove pravice Dicka Gregoryja in ga zgolj poslušajo. 

foto: arhiv uredništva

V omenjenem govoru, ki si ga lahko ogledate tudi na spodnji povezavi, je ošvrknil vladajočo elito, ki že leta 'škropi' nebo nad našimi glavami. Letala že dolgo niso samo potniška, še več, dnevno nas preletavajo letala, ki po zraku puščajo črte, ki tam ostanejo še dolge ure, kar pomeni, da ne gre le za vodno paro, ki se hitro razblini. Polemike o tem, kaj se skriva v teh črtah imenovanih kemtrejli, so že dlje časa glavna tema alternativnih medijev. Že dolgo pa je jasno, da ni "nedolžno". In kaj je v črtah, ki ostajajo tudi na slovenskem nebu? V resnici gre za strupeno mešanico kemikalij, virusov in kovin, kot je pojasnil Gregory.

Ste jih danes že opazili?

prejšnji članek
To so odlična živila, ki noro topijo maščobe!
Zdravje
To so odlična živila, ki noro topijo maščobe!
naslednji članek
Lepi Breni sin povedal takšno resnico!
Svet slavnih
Lepi Breni sin povedal takšno resnico!