Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najboljše hollywoodske mame

19. 4. 2016; 04.15
Avtor: Agata Rakovec Kurent/Avenija
globus_mame_roberts_profimedia

foto: Profimedia

Tudi v Hollywoodu živijo ženske, ki verjamejo, da je materinska vloga najlepša in najodgovornejša vloga v njihovem življenju.

Julia Roberts

Odkar se je Julia Roberts leta 2002 poročila s snemalcem Dannyjem Moderjem, z družino živi daleč od vsiljivih paparacev. Družina s tremi otroki, 11-letnima dvojčkoma Hazel Patricio in Phinnaeusom 'Finnom' Walterjem ter 8-letnim Henryjem Danielom, živi na ranču Taos v Santa Feju v Novi Mehiki, občasno pa stanujejo tudi v njihovi vili v Malibuju. Julia je kot igralka še zmeraj zelo uspešna, toda njena najpomembnejša vloga je zdaj materinstvo. Novembra se je o otrocih razgovorila za E! News. »Pridite k meni domov, pa boste videli, kaj je režija. 'Hej, umij si zobe! Vzemi uniformo, jutri imaš košarko! Vzemi svojo violino!' Počutim se kot kontrolor zračnega prometa,« se je pošalila. Pravi, da ima doma »čelista, violinista in trobentača«, na vprašanje, ali si tudi njeni otroci želijo uspeti kot igralci, pa je hudomušno odvrnila: »Želijo se le prebiti skozi matematiko za petošolce. To je vse, o čemer razmišljajo.«

Jennifer Garner

Jennifer Gardner z otroki

Igralka Jennifer Garner (43) se je v marčevski številki Vanity Faira razgovorila o propadlem zakonu z Benom Affleckom: »Nisem se poročila z velikim filmskim zvezdnikom. Poročila sem se z njim. In enako bi naredila še enkrat. Skupaj imava tri otroke. Je ljubezen mojega življenja. Kaj naj storim? Kamor koli pride, je najpametnejši, najbolj karizmatičen, najbolj velikodušen. Je zapleten človek. Vedno pravim: ko njegovo sonce sije nate, ga čutiš. Ko sije drugam, je hladno.« Razkrila je, da za konec desetletnega zakona ni kriva Affleckova afera z varuško njunih otrok, saj sta šla že prej narazen. V uvodu omenjenega intervjuja je novinarka Krista Smith zapisala: »Zaradi svojega sproščenega, nepretencioznega sloga je ena najbolj spoštovanih znanih ameriških mam.« V družbi svojih treh otrok, Violet (10), Seraphine (7) in Sama (4), bolj kot na hollywoodsko divo spominja na mamo s sosednje ulice: nenaličena, oblečena v kavbojke in pleten pulover, z lasmi, spetimi v čop. Otroke spremlja v šolo in na zunajšolske dejavnosti, se z njimi igra v parku ali na igrišču in jih pelje v Disneyland.

Sandra Bullock

Sandra Bullock s sinom Louisom

Oskarjevka Sandra Bullock (51) je potrebovala kar štiri leta bojev z uradniki, preden je lahko sinčka Louisa objela, prepričana, da ji ga nihče več ne more vzeti. Ko je začela posvojitveni postopek, je bila še poročena z Jessejem Jamesom, na koncu pa je Louisa posvojila kot samohranilka. Takrat je povedala: »Popoln je, ne morem ga opisati na noben drug način. Zdi se, kot da bi bil od nekdaj del naših življenj.« Odtlej smo Sandro le redko videli brez Louisa v naročju, decembra 2015 pa je razkrila, da je posvojila tudi temnopolto deklico, ker si je Louis želel bratca ali sestrice, ki bi bil iste barve kože kot on. Na naslovnici revije People je pozirala s takrat triletno hčerko Lailo, ki jo je posvojila iz rejništva. Fotografije je posnel Sandrin življenjski sopotnik, fotograf Bryan Randall. »Povsem prepričana sem, da je pravi otrok prišel k meni v pravem času. Ko pogledam Lailo, niti za trenutek ne podvomim, da mora biti tukaj,« je povedala in bila iskrena, da je bila Laila na začetku precej prestrašena in se je občasno skrivala v omari. »Želela sem, da ve, da z Louisom ne greva nikamor. Ko se je počutila dovolj varno, je njena osebnost eksplodirala. Mislim, da bo v prihodnosti stand up komičarka,« se je pošalila Sandra.

Angelina Jolie

Angelina Jolie in Brad Pitt z otroki. foto: Vir: You Tube

Ena najbolje plačanih igralk na svetu, humanitarka in režiserka Angelina Jolie je s šestimi otroki hollywoodska supermama. Družina Jolie–Pitt živi v francoskem dvorcu, večino časa pa potuje po svetu, kamor jih vodijo Angelinine ali Bradove obveznosti. Petnajstletni Maddox, 12-letni Pax, 11-letna Zahara, 9-letna Shiloh in dvojčka Vivienne in Knox res ne živijo običajnega življenja, toda svoje starše obožujejo. Nedavno so otroci z Angelino sodelovali pri ustvarjanju tretjega dela Kung Fu Pande in so posodili glasove animiranim živalcam v risanki. Zakonca svojim potomcem dopuščata svobodo. Shiloh se tako že leta oblači v fantovska oblačila, saj si želi biti fant po imenu John, Angelina pa njeno željo upošteva in je na svoje tri posvojene in tri biološke otroke neizmerno ponosna.



prejšnji članek
S Q 10 bodo vaše gubice vsak dan manjše
Moda&Lepota
S Q 10 bodo vaše gubice vsak dan manjše
naslednji članek
Preprečite nevzdržen glavobol
Zdravje
Preprečite nevzdržen glavobol