državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana pevka umirala s svojo malo deklico v naročju

17. 4. 2016; 12.18
Avtor: C. R.
ameriška pevka 2

Pevka Joey Martin Feek in njen soprog Rory. foto: Profimedia

Ameriška pevka Joey Martin Feek je umrla zaradi raka, njen mož zdaj išče tolažbo pri prijateljih.

Več kot mesec je minil, odkar je umrla ameriška pevka Joey Martin Feek. Borila se je z rakom materničnega vratu in na koncu podlegla zahrbtni bolezni. Njena smrt je pretresla številne, tudi zato ker je pevka umirala takorekoč s svojo malo deklico v naročju. Zdravniki so poskušali vse, a ji niso mogli pomagati. Imela je strašne bolečine, ki si jih je lajšala z morfijem. Svoje zadnje dneve je preživela doma. Njen soprog Rory in hči Indinana sta ji ves čas stala ob strani.

Pevka s svojo deklico Indinano.

Vsi smo le del neke velike zgodbe
Pred nekaj dnevi pa je Rory na svojem blogu zapisal, da so mu prijatelji vrnili nasmeh na obraz. Skupaj so namreč sedeli pred hišo in se spominjali starih časov. "Smejali smo se in se tolažili ter spraševali, kaj nas še čaka v življenju. Vsi smo le del neke velike zgodbe," je zapisal Joey in se spomnil dneva, ko so pokopali Joey. "Bil je torek, ko smo pokopali mojo prečudovito ženo na naši posesti. Zadnjič sem jo poljubil in objel. Zdaj je na nebu. Rak je izginil in izginila je tudi njena bolečina, solze pa so se posušile. Včasih že pomislim, da sem vse solze izjokal, potem pa se spet pojavijo," je še zapisal in dodal, da si še vedno težko zamisli življenje brez svoje žene.

Rory in njegova pokojna soproga sta se ukvarjala s country glasbo, pela sta in ustvarjala svoje pesmi. Pred tremi leti sta posnela tudi pesem When I'm gone (Ko me več ne bo), kot da bi že takrat slutila, kaj se jima bo zgodilo.

prejšnji članek
Njen in njegov kotiček
Življenjski slog
Njen in njegov kotiček
naslednji članek
Fitnesirajte kot žival
Zdravje
Fitnesirajte kot žival