profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Slovenska TV voditeljica doživela hudo prometno nesrečo!

11. 2. 2016; 06.45
Avtor: ns
irma kopić

Čeprav je voditeljica še vedno v šoku, je vesela, da se je stvar končala le z uničenim avtom in ji je usoda namenila živeti dalje. foto: planet tv

Voditeljica športa na Planet TV Irma Kopić je minuli vikend na poti doživela hudo prometno nesrečo, na srečo brez usodnih poškodb. S kraja nesreče jo je v bolnišnico pripeljalo reševalno vozilo, danes pa je že v domači oskrbi.

Voditeljica športa Irma Kopić, ki se je športnemu uredništvu informativne oddaje Planet Danes pridružila junija lani, si bo minule dni kljub nesreči zapomnila kot ene najsrečnejših, saj ji je usoda namenila življenje.

Lepa Velenjčanka je hudo prometno nesrečo doživela na poti v službo, njen že kar malce obrabljeni avto je utrpel totalko. Po naših informacijah se je Irma ravno odpravljala na Planet TV, ko je na avtocesti z avtom zadela v ogrado, zaradi česar je tega obrnilo in je nato zadela še drugo ogrado. Po naših podatkih so se sprožile vse varovalne blazine v avtu, voditeljico pa so z reševalnim vozilom nemudoma prepeljali v klinični center.

Zdaj je Irma že doma, dobila je menda le manjše poškodbe in nato opornico za vrat. Čeprav je voditeljica, ki je tudi mlada mamica, še vedno v šoku, je vesela, da se je stvar končala le z uničenim avtom in ji je usoda namenila živeti dalje. Zdaj je za lepo Irmo predvsem čas počitka, da okreva in si nabere novih moči za vodenje športa na Planet TV.

prejšnji članek
Žalostna resnica o naši vodi, ki bi nas morala skrbeti!
Slovenija
Žalostna resnica o naši vodi, ki bi nas morala skrbeti!
naslednji članek
Kaj vam krajša nočne ure?
Svet
Kaj vam krajša nočne ure?
Preberite tudi