Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Govorili so, da jo bo Pop TV odpustil, sedaj prišlo na dan ...

24. 2. 2016; 06.45
Avtor: mv
Metka albreht

Metka Albreht ostaja na Pop TV. foto: Arhiv Svet24

Vse bolj so bile glasne govorice, da je stilistka in nekdanja misica Metka Albreht, ki že 20 let skrbi za podobo televizijskih voditeljev na Pop TV, izgubila službo, zamenjala naj bi jo mlajša stilistka in modna novinarka Barbara Žgalin.

Toda resnica je malce drugačna. Albrehtova namreč še vedno sodeluje z omenjeno komercialno televizijo, na kateri so se ji pred 20 leti odprla vrata v svet stiliranja. Žgalinova je od začetka februarja odgovorna za stilsko podobo celotnega informativnega programa, Metka pa sodeluje pri nekaterih produkcijskih projektih.

Albrehtova je razložila, da je pravkar zaključila stiliranje oddaje Na žaru, v kratkem pa bo prevzela modno žezlo novih oddaj, ki so v pripravi in bodo zahtevale celega človeka. Ravno zato so najeli Barbaro, da se bosta lahko posvetili vsaka svojemu področju. 

Barbara Žgalin je prevzela stiliranje informativnega programa. foto: Facebook

Nobene spremembe

Metka je kot stilistka na Pop TV začela delati v času, ko je imel na Pop TV oddajo Jonas Žnidaršič, ki je bil z nekdanjo misico v razmerju. Vse od takrat je bila nepogrešljiva pri izbiranju stila vseh televizijskih voditeljev, in kot kaže, se to tudi v prihodnje ne bo spremenilo.

prejšnji članek
Bolezen, ki traja vse življenje
Svet
Bolezen, ki traja vse življenje
naslednji članek
Andreja in Werner včasih tudi večkrat dnevno ...
Slovenija
Andreja in Werner včasih tudi večkrat dnevno ...
Preberite tudi