Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Slovenska pevka zdaj kar vsak večer ...

10. 2. 2016; 06.08
Avtor: ns
Špela Grošelj

Špela Grošelj: "Novega izziva se res že zelo veselim. Komaj čakam šov Bilo je nekoč in komaj čakam druženje z Jasno in Denisom, ker bo veliko opravljanja." foto: Facebook

Novemu resničnostnemu šovu na Planet TV, Bilo je nekoč, bo vsak večer sledila tudi komentatorska oddaja Brez cenzure z Jasno Kuljaj, v kateri se bo na komentatorsko mesto usedla pevka Špela Grošelj.

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV bo tekmovalce popeljal v preteklost, poleg tega bodo surovi boji in starodavne obrti ter velika nagrada 50 tisoč evrov zagotovo zelo zanimivi za gledalce. Z novim šovom se vrača tudi stara znanka televizije, Jasna Kuljaj, ki je na Planet TV zablestela z oddajo Brez cenzure.

Nova zvezda Planet TV je pevka Špela Grošelj, ki bo v oddaji Brez cenzure prevzela vlogo komentatorke. foto: Facebook

In zdaj se Jasna vrača na male ekrane, le da tokrat v malo drugačni sestavi. Najbolj težko pričakovana novost je gotovo resničnostni šov Bilo je nekoč, seveda tudi v različici brez cenzure, v kateri pa se bo Jasni Kuljaj in Denisu Toplaku pridružila pevka Špela Grošelj. Ta bo zamenjala Laro Kos Goršek, ki je v oddaji Brez cenzure prišla v navzkriž z voditeljico Jasno Kuljaj, še posebej v »slavni bitki dekoltejev«, v kateri je Jasna izgubila proti Lari in zamero kuha še danes. Vodilni na Planet TV so torej oko vrgli na nekoč prvo oprsje Slovenije, Špelo Grošelj, ki bo zagotovo velika popestritev oddaje. Vse pa seveda že zanima, kako se bosta ujeli Jasna in Špela, saj bo v tem primeru »bitka dekoltejev« res napeta in globoka.

Lara je preteklost, Jasna Kuljaj jo je zamenjala s Špelo Grošelj. foto: planet tv

prejšnji članek
Tudi vi ne znate pravilno uživati limone?
Svet
Tudi vi ne znate pravilno uživati limone?
naslednji članek
Vadite s Filipom in Blažem
Vadite s Filipom in Blažem
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska