stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

O Nuši Lesar in njenem možu govorijo, da ...

23. 2. 2016; 06.45
Avtor: Nejc Simšič
Mojih TOP 5: Nuša Lesar, voditeljica

Po naših informacijah naj bi se Nuša in njen mož Sebastjan znašla na robu krize, kar naj bi pripeljalo do ločitve. foto: POP TV

Voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar je konec avgusta 2014 presenetila z nenadno poroko s partnerjem Sebastjanom Pogorelcem. A zdaj je menda zakonske sreče konec, vsaj tako pravijo dobro obveščeni viri blizu voditeljice.

Priljubljena voditeljica Sveta na Kanalu A Nuša Lesar je bolj na tiho in zasebno pred dobrim letom in pol skočila v zakonski stan. In takrat sta se z možem Sebastjanom Pogorelcem odločila, da bo po desetletni zvezi in enoletni zaroki obdržala svoj dekliški priimek in se bo po novem pisala Nuša P. Lesar. Spomnimo, Nušin mož namreč prihaja s povsem drugačnega področja, kot so mediji, zato nima pretirane želje po izpostavljanju, pompu pa se je ob poroki želela izogniti tudi Nuša. A zdaj, kot kaže, se po dobrem letu in pol zakona nad voditeljico zgrinjajo temni oblaki.

Ob nadaljnjih vprašanjih o ločitvi se je očarljiva voditeljica zavila v molk. foto: Roman Turnšek

NA OBZORJU LOČITEV?

Po naših informacijah naj bi se Nuša in njen mož Sebastjan znašla na robu krize, kar naj bi pripeljalo do ločitve. Po podatkih dobro obveščenega vira blizu voditeljice naj bi se krhanje zakonske sreče začelo po tragediji, ki je voditeljico doletela lani. V Dolenjih Lazih pri Ribnici se je zgodil umor, ki je pretresel Ribnico: 26-letni stari znanec ribniške policije je z nožem prerezal vrat 55-letnemu ribniškemu podjetniku, tastu voditeljice Nuše Lesar. Takrat naj bi Nuša in Sebastjan oporo našla pri terapevtu, ki jima je svetoval selitev iz Ribnice v Ljubljano, kar je Nušo menda še posebej razveselilo. Sama je menda na vsak način želela uresničiti idejo o selitvi, medtem ko mož Sebastjan o tem ni želel slišati, in takrat naj bi se začela zgodba o ločitvi.

Je zakonske sreče Nuše Lesar po dobrem letu in pol res konec? foto: Facebook

NUŠA SE JE ZAVILA V MOLK

Seveda smo govorice o ločitvi takoj preverili pri voditeljici sami. Ob našem klicanju je bila ravno na sestanku; na našo prošnjo za komentar na govorice o ločitvi je napisala le komentar: »Hehe. Preverjene informacije o meni so samo pri nama:) Midva sva poročena.« Ob nadaljnjih vprašanjih o ločitvi pa se je očarljiva voditeljica zavila v molk. Očitno bo na resnico o glasnih govoricah, ki krožijo po Ribnici, treba le še malo počakati.

prejšnji članek
Imate tudi vi močno srbenje, pa ne veste zakaj?
Svet
Imate tudi vi močno srbenje, pa ne veste zakaj?
naslednji članek
Zala Đurić Ribič na hitro spakirala, zdaj pa ...
Svet
Zala Đurić Ribič na hitro spakirala, zdaj pa ...
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska