Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Jurij Zrnec v bolnišnici bil življenjsko bitko, zdaj pa ...

8. 2. 2016; 11.23
Avtor: A.C./revija Zvezde
jurij zrnec igralec tony

Jurij Zrnec foto: Šimen Zupančič

Pred časom so mnogi trepetali za zdravje vsestranskega Jurija Zrneca. Pred leti je v predstavi Nežka se moži nerodno padel in si hudo poškodoval nogo.

Kar nekaj časa je moral biti na bolniškem dopustu, preden je spet lahko za silo hodil, sprva s palico, na katero se je opiral. Vendar to še ni bil konec njegovih tegob. V javnost so pozneje pricurljale novice, da je v bolnišnici in da njegovo življenje visi na nitki. Tako njegovi najbližji kot sodelavci so stiskali pesti, da bi se nadarjeni igralec čim prej izvlekel. Pri okrevanju mu je stala ob strani lepa temnolaska Aleksandra Ilijevski, pevka skupine Pliš.

Jurij Zrnec s svojo srčno izbranko Aleksandro Ilijevski, pevko skupine Pliš foto: Vir: Marko Vavpotič

Ljubezen in volja do življenja sta naredili čudeže in Jurij je zdaj skoraj drug človek. Pred kratkim smo ga opazili, kako čil, zdrav in spočit hodi na vaje za novo predstavo, ki bo v kratkem doživela premiero. Brez palice jo vsak dan maha novim obveznostim naproti. Plodno je tudi njegovo sodelovanje z Aleksandro in njeno skupino – skupaj nastopajo in razveseljujejo občinstvo. V kratkem pa bo nastopil tudi na modnem dogodku pevkine mame, ki je priznana oblikovalka. Očitno so tudi za Jurija končno nastopili lepši časi.

prejšnji članek
Ni hujšanja brez uživanja
Svet
Ni hujšanja brez uživanja
naslednji članek
Dieta zoper izpadanje las
Svet
Dieta zoper izpadanje las
Preberite tudi