bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Kuljaj Jasna ne more pozabiti, kaj ji je storila ...

5. 2. 2016; 06.25
Avtor: N. S.
NE UPORABLJAJ

Katera ima boljši in bolj globok dekolte? Zmagovalka Lara ali poraženka Jasna? foto: planet tv

Voditeljica Jasna Kuljaj očitno še zdaj ni prebolela, da je v oddaji Kmetija: Nov začetek – Brez cenzure proti Lari Goršek Kos izgubila v tekmovanju za najlepši dekolte.

Voditeljica Jasna Kuljaj je v oddaji Kmetija: Nov začetek – Brez cenzure proti Lari Goršek Kos izgubila v tekmovanju za najlepši dekolte, česar pa Jasna očitno še zdaj ni prebolela. "To ni bil lahek udarec, da te ena punca z dvema višnjama tako premaga. Prav degradirala me je!" je javno komentirala poraz proti Lari.

Lara (levo) pravi, da se ji Jasna kar malo smili, ker ne more preboleti "zmage dekleta z dvema višnjama". foto: planet tv

Potem pa se je oglasila tudi Lara. "Ni mi jasno, kako se lahko tako otročje obnaša. Žal mi je, da je ostala na ravni 16-letnice," je zapisala na svojem facebooku in dodala, da je sama na tekmovanje že pozabila, medtem ko Jasna očitno še vedno ne more prenesti poraza: "Meni se pa Jasna kar malo smili, da ne more prebolet 'zmage dekleta z dvema višnjama' ... Naj ne pogreva stvari, ki so že mimo, ampak na vse skupaj pozabi, tako kot sem jaz."

prejšnji članek
Bosutski Bećari zapeli V ŽIVO!
Slovenija
Bosutski Bećari zapeli V ŽIVO!
naslednji članek
Brez pšenice gre najlažje!
Svet
Brez pšenice gre najlažje!
Preberite tudi