profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Generalni pokrovitelj Aktualovega koncerta je...

25. 11. 2015; 11.09
Avtor: E.A.
M24_1958
...Tudi letos MODIANA!

V studiu se je te dni oglasila tudi direktorica Modiane ga. Jerneja Jager. Modiana je namreč ponovno generalni pokrovitelj, tokrat našega rojstnodnevnega koncerta, ki bo 4. decembra v dvorani Stožice. Ker je Klemen Bunderla zbolel, je namesto njega vskočil Mitja Grajzar, ki tudi nima nič proti, če bi mu obleko za na koncert izbrali v Modiani.

K obleki pa sodi tudi primeren parfum. Morda še kdo ne ve, ampak poleg Modiane pod njihovo okrilje spada tudi Modna hiša v Mariboru in Maxi, sočasno pa tudi parfumerije Beautique, v katerih do konca meseca ob nakupu dobite knjižico ugodnosti, ki vam omogoča popuste v najbolj veselem mesecu – decembru.

Gospa Jager nam je zaupala kup zanimivosti, povezanih z Modiano. foto: m24.si

In ko smo že pri popustih - Modiana je znana tudi po velikih popustih – tudi do 70 odstotkov – zato se drage dame, ki se rade oblečete poslovno, ozrite po letošnjih modnih kosih - hlačnih kostimih, kot tudi tistih s krilom, dovoljeno je tudi kombiniranje različnih tekstur in barv. Zagotovo je obvezni del takšne garderobe prefinjena bluza, ki lahko poslovno strogost naredi veliko bolj ženstveno.

Prihaja torej veseli december, zato vam direktorica ga. Jager svetuje, da oblecite tisti kos oblačila v katerem se počutite udobno, prijetno ali celo zapeljivo. Če ženska izžareva samozavest, ji vse pristoji in to se opazi. Seveda pa v Modiani ne zavračajo moških, zato vabljeni!

Mitja Grajzar in direktorica Modiane, gospa Jerneja Jager foto: m24.si

prejšnji članek
Severinina sestra ni želela priti na poroko!
Svet
Severinina sestra ni želela priti na poroko!
naslednji članek
#CondomEmoji za ozaveščanje o varni spolnosti
Svet
#CondomEmoji za ozaveščanje o varni spolnosti
Preberite tudi