profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Žena slovenskega tv voditelja rodila, potem pa ...

5. 12. 2015; 07.15
Avtor: ns
Bojan Emeršič
Priljubljena igralka Viktorija Bencik Emeršič se je po rojstvu drugega sina Oskarja spet vrnila nazaj v Mestno gledališče ljubljansko, kjer je blestela v novi predstavi Vrtiljak. Sama pravi, da je porodniška minila zelo hitro in se sploh ne spomni, da bi kdaj odšla z odra.

Za Viktorijo je bila to prva vloga po rojstvu drugega sina Oskarja, ki ga ima z možem, igralcem Bojanom Emeršičem. Igralki se sicer zdi, kot da sploh ne bi ničesar prekinila. »Zelo rada se vračam v MGL. Zdaj že drugič. Tukaj imam zelo dobre prijatelje, kolege. Tu se zelo dobro počutim. Tu rada ustvarjam. Pravzaprav je to leto minilo, kot bi mignil, in, evo, sem že nazaj,« je v smehu priznala Viktorija, ki je v novi predstavi Vrtiljak na polno uživala. »Veliko nas je bilo, živahni smo bili, veliko pozitivne energije je bilo. Zdi se mi, da smo bili kar ustvarjalni.«

Viktorija Emerišič foto: MGL

Med vsakimi pripravami se zgodi marsikaj smešnega in zabavnega, tokrat pa se je igralka še posebno zabavala z Nikom, ob tem ko sta dobila kostuma kužka. Študij na predstavo je bil sicer zaradi njene narave, po kateri sta na odru le po dve osebi, precej poseben. »Na odru si res samo delček predstave. Nič ni odvisno od tebe, razen konkreten prizor. Je pa to pravzaprav nekakšna posebna vrsta koncentracije, ker moraš biti pripravljen, ne glede na to, kdaj prideš na oder. Pravzaprav je kar malo stresno – mogoče celo bolj, kot če si od začetka predstave lepo prepleten,« je še priznala Viktorija.

Viktorija Bencik Emeršič. foto: Mediaspeed

Bojan Emeršič in Viktorija Bencik Emeršič

Bojan Emeršič in Viktorija Bencik Emeršič foto: M24.si

prejšnji članek
Kaj še niste vedeli o nožnici?!
Slovenija
Kaj še niste vedeli o nožnici?!
naslednji članek
FOTO: Poglejte kaj se je dogajalo na Aktualovem mega spektaklu!
Slovenija
FOTO: Poglejte kaj se je dogajalo na Aktualovem mega spektaklu!
Preberite tudi