stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Dolgo seksal z ženo, potem pa šok!

12. 2. 2016; 08.30
Avtor: T.P.
profimedia-0231078805

foto: Profimedia

Belgijec je presenetil javnost s priznanjem, da med spolnimi odnosi nikoli ni ugotovil prvotnega spola svoje žene, čeprav je vedno uporabljala lubrikante. Ker ni želela otrok, je jemala tudi kontracepcijske tablete.

Težko si je sploh zamisliti, kako se je počutil 64-letni Jan iz Belgije po tistem, ko je izvedel, da se je njegova prečudovita in nadvse ljubljena žena Monica rodila kot moški, kar pa mu je skrivala polnih 19 let.

foto: Profimedia

Spoznala sta se leta 1993 pri njegovi sestri, kjer je delala kot varuška. Predstavila se mu je kot Monica in mu zaupala, da je prišla iz Indonezije. Takrat je bil še poročen z drugo žensko, ki zdaj verjetno umira od smeha. »V času, ko sem spoznal Monico, je bil moj zakon na majavih nogah. V hipu sva se zaljubila eden v drugega. Zdela se mi je izjemno lepa in ženstvena, nadvse privlačna ženska, na kateri nisem zaznal niti kančka moških lastnosti,« se spominja Jan in dodaja, da ničesar ni posumil niti med spolnimi odnosi, čeprav je vedno uporabljala lubrikante.

Ko mu je priznala, da se je rodila kot moški, je z njo za vedno končal.

Jemala je kontracepcijske tablete in kupovala vložke

Preden sta se poročila, je Monico Jan vprašal, ali si želi z njim otroka, ona pa je dejala, da je ta ideja ne privlači preveč. Ob tem je začutil olajšanje, saj jih niti sam ni želel, ker je že imel dva otroka iz prejšnjih zakonov. Ves čas zakona je jemala kontracepcijske tablete (vsaj tako mu je govorila) ter kupovala ženske vložke. »Bila je fantastična žena, ki je čudovito skrbela za moje otroke, odlično je kuhala, čistila ter likala, zato mi niti na kraj pameti ni padlo, da bi se lahko rodila kot moški,« pojasnjuje Jan.

foto: Profimedia

Kako je torej ugotovil, da je bila njegova žena nekoč moški? Monica je od nekdaj oboževala nočne izhode in seksi oblačila, ki več odkrivajo kot pokrivajo. Kost, da je njegova žena morda transseksualec, mu je prvi vrgel sorodnik. Po tem se je Jan zaupal svojemu sinu, ki mu je priznal, da se že dalj časa širijo govorice, da je bila Monica nekoč moški.

19 let je bil Jan poročen z Monico, pa ni ugotovil njenega pravega spola.

V trenutku se mu je zrušil svet

»Ko sem to izvedel, tega enostavno nisem več mogel tiščati v sebi, zato sem jo nekega večera vprašal, kaj je s tem. Tedaj mi je končno priznala, da se je res rodila kot deček in da si je operativno spremenila spol. Moj svet se je v sekundi zrušil. Bil sem zgrožen. Rekel sem ji, naj se odseli,« pripoveduje Jan. Zgodba se je končala na sodišču, kamor pa Monica ni želela priti. Sodišče je odločilo, da lahko vsaj za nekaj časa ostane v isti hiši z njim. Po sili razmer se zdaj srečujeta vsak dan, vendar pa med sabo ne govorita.

prejšnji članek
Ena žlahtna štorija: nihče si ni mislil, da jo bodo kar ...
Slovenija
Ena žlahtna štorija: nihče si ni mislil, da jo bodo kar ...
naslednji članek
Ljubezen na prvi gib
Slovenija
Ljubezen na prvi gib
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija