mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Lastnika hiše iz Žlahtne štorije ne zmoreta več!

2. 11. 2015; 06.14
Avtor: sj
Jurij Schollmayer Alja Brglez

foto: Mediaspeed

Ste tudi vi med tistimi, ki Eno žlahtno štorijo gledate tudi zato, da si pasete oči na prekrasnem dvorcu, v katerem živi Berto s svojimi dekleti?

No, za tri milijone evrov je lahko vaš, kajti Jurij Schollmayer in njegova nekdanja partnerica Alja Brglez se bosta namreč morala posloviti od nepremičnine, saj imata precejšnje dolgove v banki. Konec lanskega leta je Raiffeisen Leising sprožil rubež Alje Brglez, nekdanje vodje Pahorjevega kabineta, ki je dala osebno poroštvo za gradnjo hotela svojega takratnega partnerja Jurija Schollmayerja. Zdaj stečajni upravitelj zbira ponudbe za ta prekrasni srednjeveški dvorec Gredič v Goriških brdih, v katerem trenutno snemajo romantično komedijo, ki jo lahko vsak večer gledate na Planet TV.

68067dd17acf68702c3b75a1d5b2fdd6.jpeg

Jurij Schollmayer je imel uspešno podjetniško kariero, in ko se je zaljubil v Aljo Brglez, ki je pred tem prijateljevala tudi z Janom Plestenjakom, je kazalo, da bosta srečna do konca življenja. Dobila sta sina Ivana, izvrstno sta se ujela tako zasebno kot poslovno, imela sta tudi skupno podjetje, vendar pa se je pred dvema letoma njuna intimna zveza končala. Jurij se je namreč na sveže zaljubil in zato zapustil Aljo. Vendar pa sta nekdanja partnerja danes v dobrih odnosih. Oba javno branita drugega, zelo dobro se tudi dogovarjata glede skrbi in vzgoje sina Ivana. 

Prekrasni dvorec, v katerem snemajo serijo, bo že konec novembra lahko šel v roke novemu lastniku.

Prekrasni dvorec, v katerem snemajo serijo, bo že konec novembra lahko šel v roke novemu lastniku. foto: Planet TV

prejšnji članek
Temna resnica o Goranu Bregoviću!
Svet
Temna resnica o Goranu Bregoviću!
naslednji članek
Zamaščena s preprostim receptom rešila to!
Svet
Zamaščena s preprostim receptom rešila to!
Preberite tudi