Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Nina Ivanič gre preko trupel!

30. 8. 2015; 06.30
Avtor: Nejc Simšič
Nina Ivanič

foto: Pop Tv

V resnici gre preko trupel le novi lik, ki ga igra znana igralka. V novi slovenski seriji bo nastopila v vlogi usodne preračunljivke Ines Hrovat.

Usodno vino, ki septembra prihaja na Pop TV, bo postreglo z ljubezensko zgodbo Nine Dolinar (Inja Zalta) in Martina Rozmana (Klemen Janežič), kjer jima bo preglavice delala tudi odlična igralka Nina Ivanič. Vedno nasmejana Nina bo namreč stopila v čevlje karizmatične in preračunljive Ines Hrovat. Je lepa, pametna in nevarna ženska, ki jo zanimajo samo denar, moč in lastna korist. Navzven je prijazna, navznoter preračunljiva. Ne pozna usmiljenja in vedno dobi, kar hoče.

Nina se že veseli začetka serije Usodno vino, saj pravi, da neizmerno uživa v svojem delu. foto: Pop Tv

Šla bo tudi preko trupel, da bo prišla do želenega cilja. Čeprav je videti, da je zaljubljena v Nininega brata Simona (Gregor Gruden), ga v resnici samo izrablja, da si pridobi naklonjenost družine Dolinar. »Z veseljem in odgovornostjo se podajam novim serijam naproti. Čaka nas intenzivno delo, a s pozitivnim odnosom je vse lažje,« pravi Nina, ki za svoj lik pravi, da je prava zvitorepka. »Še boljši izraz bi bil kameleonka. Prava strokovnjakinja v manipulaciji z ljudmi.« Pri liku jo je najbolj prepričalo njeno popolno obvladovanje vsake situacije ter miren in samozavesten pristop do vseh ljudi.

Usodno vino je vpeto v vinogradniško okolje. foto: Pop Tv

prejšnji članek
Brusnice služijo lepoti
Lepota
Brusnice služijo lepoti
naslednji članek
Denar za operacijo je na varnem!
Slovenija
Denar za operacijo je na varnem!
Preberite tudi