stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Na Pop TV bodo kmalu močno udarili!

29. 7. 2015; 06.01
Avtor: Nejc Simšič
tjaša železnik

foto: Šimen Zupančič

Na Pop TV so začeli snemati novo slovensko serijo, s katero želijo jeseni napasti zelo priljubljeno Eno žlahtno štorijo.

Klemen Janežič foto: Mediaspeed

Serija je še skrivnost

Pop TV bo letošnjo jesen na male ekrane poslal novo nadaljevanko, katere ime je še skrbno varovana skrivnost, znano pa je, da gre za format češke televizije, na katerega stavijo tudi na komercialni televiziji. Šlo naj bi za licenčno serijo, ki naj bi imela okoli 250 delov, in gre za velik zalogaj, pravi naš vir na Pop TV. Po naših podatkih naj bi se zgodba nove nadaljevanke prav tako dogajala v vinogradih, podobno kot so Goriška brda glavna lokacija v priljubljeni Eni žlahtni štoriji. Prve dele bodo začeli snemati ta konec tedna. 

Razkrivamo igralce

Nova nadaljevanka naj bi med zvezde slovenske estrade izstrelila tudi nekaj novih imen, saj v zgodbi nastopa kar nekaj likov, ki jih bodo uprizorili slovenski igralci. Po naših podatkih naj bi glavni vlogi pripadli že znanemu mlademu igralcu ljubljanske Drame Klemnu Janežiču, ki je zablestel že v filmu Pot v raj, in seksi manekenki Inji Zalti, ki je prepričala producente s svojo igro in talentom. Nase je opozorila s svojim stasom na modni reviji Angelska zabava, kjer je bila ena od glavnih seksi angelčkov na modni pisti. V seriji bo blestela tudi že znana igralka Tjaša Železnik, ki si je za potrebe snemanja morala spremeniti pričesko, in mlada igralka Saša Pavlin Stošić, ki se je med drugim spomnimo iz filma Šanghaj. Sicer pa komaj čakamo na razkritje vseh imen, ki naj bi jih Pop TV objavil prihodnji teden.

Inja pravi, da ji je en mesec dopusta v Sloveniji prehitro minil. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Masturbirala in divje treščila vanj!
Svet
Masturbirala in divje treščila vanj!
naslednji članek
Odkrita skrivnost ženskega orgazma
Zanimivosti
Odkrita skrivnost ženskega orgazma
Preberite tudi