krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Vlado Pilja o tem molči, a se je vseeno razvedelo!

9. 6. 2015; 07.00
Avtor: B.P.
1529752_419547721532970_2230293776962199116_o

foto: FB

Vsak se po svoje loteva služenja denarja. Glasbeniki po navadi to počnejo na odrih, Vlado Pilja pa se je odločil, da sprejme povabilo Big brotherja ter za teden ali dva zapusti ženo in sina ter se odpravi v Beograd.

Vlado Pilja je kljub rahli aritmiji za nekaj časa zapustil svojo družino in se za dva tisočaka na teden preselil v Beograd.

Za svojo odsotnost naj bi prejel med tisoč in dva tisoč evri na teden, koliko časa bo lahko bival v novem domu, pa je v glavnem odvisno od organizatorjev in njegovega vtisa, ki ga bo pustil v prvih dneh. Vsekakor bo moral za denar pokazati veliko svojih še neznanih lastnosti, o katerih njegovi oboževalci ne vedo prav veliko. Ni zdržal dolgo: že prvi večer ga je javnost spoznala v vlogi ljubitelja alkohola, saj se ni mogel zadržati pred popivanjem. To sicer spada k podobi pravega rokerja, vendar pri tem opravilu po navadi ne prisostvuje vsa Slovenija. Tik preden se je odpravil v slavno hišo, je svojim oboževalcem sporočil: »Imam manjše težave s srčno aritmijo, zato priporočam veliko gibanja v naravi. Žal sem zato moral odkloniti nastop v enem od resničnostnih šovov.« Zdravniki in njegova draga bi mu ob njegovih zdravstvenih težavah prav gotovo svetovali, da naj zmanjša količino zaužitega alkohola in se čim prej vrne svoji družini.

prejšnji članek
Kornati: kjer morje piše svoje zgodbe
Zanimivosti
Kornati: kjer morje piše svoje zgodbe
naslednji članek
Iva Krajnc naredila velik rez!
Zanimivosti
Iva Krajnc naredila velik rez!
Preberite tudi