mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Ta zadnjica bo stresla celo Ljubljano!

25. 5. 2015; 06.31
Avtor: T.P.
Coco
COCO-T Žena raperja Ice T-ja vedno znova priteguje pozornost s svojo veliko zadnjico, ki jo bomo Slovenci lahko prav kmalu videli v živo.

Dobila je svojo kolekcijo Cocolicious Lingerie. foto: Twitter

Slavna ameriška starleta namreč prihaja v Ljubljano. Spremljala bo svojega moža, raperja Ice-T-ja (57), ki bo s svojo skupino Body Count 7. junija koncertiral v ljubljanskih Križankah. Tam bo gotovo tudi ritasta Coco (36), ki s svojo ogromno zadnjico rada meša oboževalce na spletu, pa tudi v živo. A plavolaske v naši deželi gotovo ne bi srečali, če njen mož ne bi koncertiral tukaj.

foto: Profimedia

Sicer pa je Coco nedavno postala zaščitni obraz firme Cocolicious Lingerie, z reklamno kampanjo pa je začela, še preden so se izdelki pojavili na prodajnih policah. Seveda reklamna kampanja vključuje tudi video, v katerem najbolj znana internetna ritka pleče v spodnjem perilu, vse skupaj pa je začinila z miniaturnimi tangicami.

Bomo videli, ali se bo tudi po Križankah sprehodila kar v tangicah.

Le kako ne bi, saj so tangice tako rekoč njen fetiš, njena obsesija. Nekoč se je celo odločila javnosti pojasniti, kaj so pravzaprav tange. Seveda se je v njih fotografirala od zadaj, zraven pa pripisala, da so se prve tange pojavile leta 1939, medtem ko je leta 1974 Rudi Gernreich oblikoval prvi bikini s tangami. 'Izobraževanje' je zaključila tako, da je v zelenem bikiniju odšla na peščeno plažo, kjer je naredila špago in na ta način vsem pokazala, kako je videti, ko tange 'izginejo' med ogromnima hlebčkoma. »Vidite, to je popoln primer tangic. Poglejte, kako se od celih hlačk vidijo le špagice. Naj vam bo jasno, da takšne tange nosijo samo najbolj pogumna dekleta,« je zapisala.

Je res pripravljena, da postane mama? foto: Twitter

Za svojo novo modno kolekcijo pa je izjavila, da jo bo mogoče nositi tudi zunaj spalnice, a zdi se nam, da bodo tudi to počele le najbolj drzne.

prejšnji članek
Prevarana in dotolčena Nina besno ljubosumna!
Zanimivosti
Prevarana in dotolčena Nina besno ljubosumna!
naslednji članek
Na dan je prišla skrivnost o Nini Osenar!
Lepota
Na dan je prišla skrivnost o Nini Osenar!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija