Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Na dan je prišlo, kaj je Nina počela s fantom v kinu!

15. 5. 2015; 01.05
Avtor: T.P.
Nina&Anže

foto: Njena

Sinoči smo se slučajno potikali po ljubljanskem Koloseju in opazili, da se tam dogaja nekaj, kar naj bi ostalo skrito pred očmi javnosti.

Najprej smo opazili uspešno slovensko modno oblikovalko Nino Šušnjara, ki je imela prav poseben, nekako skrivnosten žar v očeh, nato pa še njenega fanta Anžeta Zalarja, ki je bil videti nekoliko vznemirjen. Nismo vedeli, kaj se dogaja, a nam je bilo takoj jasno, da sta tam s posebnim namenom. Priznamo, malce smo jima sledili vse do ene Kolosejevih dvoran, kjer ju je pričakala pogrnjena miza za dva. Nismo si mogli pomagati, prizor je bil tako čudovit in romantičen, da smo ga morali skrivaj ovekovečiti z mobilnim telefonom …

Na ta način sta proslavila Anžetov rojstni dan. foto: Njena

Radovednost nam ni dala miru, zato smo danes poklicali v Kolosej in povprašali, s kakšnim namenom je Nina včeraj sama s svojim fantom večerjala v eni od njihovih dvoran, ob najnovejšem filmskem hitu Prava nota 2. Potrdili so nam, da se je nekaj pa res dogajalo, in priznali, da nismo edini, ki sprašujemo, kaj neki je to bilo. Obljubili so, da bodo svojo slavno gostjo vprašali, ali je pripravljena deliti z nami svoj intimni dogodek, do takrat pa naj malce potrpimo. Kmalu zatem smo prejeli popolno informacijo o tem, kaj je v Koloseju 'ušpičila' domiselna Nina.

Nina Šušnjara je tudi v ljubezni zelo kreativna. foto: Mediaspeed

Takole so zapisali: Zaradi obilice vprašanj glede sinočnjega, ekskluzivnega dogodka v Koloseju, smo se odločili za razkritje nekaj podrobnosti. V nadaljevanju Vam tako pošiljamo izjavo Nine Šušnjara.
Izjava: “Ker sem kreativen človek, imam tudi glede daril kreativen pristop. Vedno se skušam kaj novega spomniti. In ker sva taka oba z Ažetom, po vrhu vsega pa še največja ljubitelja velikega filmskega platna, sem mu za rojstni dan želela pripraviti čisto posebno presenečenje: kino za dva, v intimni atmosferi, ob romantični večerji in kozarčku rdečega. Doma so me namreč vedno učili, da je rožice treba saditi in negovati. In pri nama z Anžetom gre to z roko v roki. Oba sva taka, v odnosu gojiva vzajemni 'respect'. V tej luči sem s pristopila h Koloseju in distributerju Karantaniji Cinemas, ki so nepozabno presenečenje in realizacijo kreativne ideje tudi omogočili. Bilo je … nad vsemi pričakovanji. Hvala Kolosej, hvala Karantanija Cinemas! Nina Šušnjara

prejšnji članek
Pred poroko morate nujno…
Zanimivosti
Pred poroko morate nujno…
naslednji članek
Na dan je prišel Klemnov še nikoli objavljen posnetek!
Slovenija
Na dan je prišel Klemnov še nikoli objavljen posnetek!
Preberite tudi