profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

BB: Ana Marija je seksualno občevala ...

11. 5. 2015; 08.30
Avtor: B. P.
d2c77dfb654e8c6d56d4d550af0bdc83

foto: Voyo

V najbolj gledanem resničnostnem šovu, Big brotherju, prihajajo na plan zelo pikantne podrobnosti iz intimnega življenja stanovalcev.

Maske so očitno padle, še najbolj pridne in nedolžne tekmovalke pa so šokirale s svojimi vročimi zgodbami. Le kdo bi si mislil, da so letošnji tekmovalci tako nabriti, pogumni in izvirni, ko nanese na posteljne igrice. Težko bi celo trdili, da gre pri vsakem za igre v postelji, saj je večina že imela izkušnje s seksom na javnih mestih. Drvarnica, Prešernov trg, javno stranišče – to so le nekateri kraji, kjer so se pogumneži predajali strastem.

Ana Mari je našla novo ljubezen. foto: ProPlus

Za prvi šok je poskrbela Ana Marija, silno verna Prekmurka, ki je polna pridig, kako naj bi se ženske vedle. Vendar je tudi sama v resničnem življenju vse prej kot nedolžna, kot je priznala v oddaji. Na dan je namreč prišlo, da je v preteklosti že večkrat spolno občevala na javnih mestih, celo v drvarnici, povrhu pa jo je pri tem zalotil varnostnik.

Pia, Ana Marija, Nina, Tibor in Tomaž ne skrivajo svojih pikantnih intimnih zgodb. Nekateri so celo ekshibicionistično naravnani in nimajo nič proti, če jih med seksom kdo zaloti.

Naslednja v krogu seksualnih prestopnic je transseksualka Pia, ki se je pohvalila, da je imela spolne odnose na javnem stranišču, v avtomobilu in po zadnjem razkritju tudi na internetu. V javnost so pricurljale fotografije, na njih pa naj bi se samozadovoljevala, ko je bila še svetlolaska. 

Najbolj posebno zgodbo pa je sostanovalcem v hiši Velikega brata predstavil Tibor, ki je zaradi svojih prehranskih navad skoraj ubil partnerico. Seveda nehote, ker ni vedel, da je ljubica alergična na tabasko, ki si ga je zabavni Ljubljančan privoščil pred seksom. Sredi akcije se je začela dušiti in nemudoma so poklicali rešilca, da jo je odpeljal na urgenco.

Tomaž bi zaradi navala strasti lahko pristal za zapahi, saj je s svojo skrivnostno ljubimko občeval kar sredi Prešernovega trga. »Točno pod Prešernovim kipom sva se dala dol,« se je pohvalil.

Med pripovedovanjem izkušenj se je Nina počutila malce zapostavljeno, pa je udarila z drugačno zgodbo. Pohvalila se je, da je že bila v postelji z znanim slovenskim go-go plesalcem.

Lepo grajeni Alan se je nemudoma odzval in zatrdil, da nikoli ni mečkal rjuh z Nino. Ali se je morda sramuje ali pa si je Štajerka vse skupaj izmislila, bomo težko izvedeli, senca dvoma pa vsekakor ostaja.

Na koncu se je ves otožen oglasil David in priznal, da je pri seksualnih izkušnjah očitno najdolgočasnejši. Njegove izkušnje sežejo le do spalnice, saj se za štirimi stenami počuti najvarnejšega.




prejšnji članek
Oprosti, danes res ne bi seksala, ker ...
Zanimivosti
Oprosti, danes res ne bi seksala, ker ...
naslednji članek
Uroš in Petra pet let ločena, sedaj pa ...
Slovenija
Uroš in Petra pet let ločena, sedaj pa ...
Preberite tudi