Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Mladi Nejc seksal z znanim Slovencem!

12. 4. 2015; 03.48
Avtor: A.M.
Nejc Rak

foto: Planet TV

NEJC REK, ki je prišel v resničnostni šov Bar s posebno nalogo, je 24-letnik iz Velenja, ki nima izkušenj v strežbi. Ima pa toliko več izkušenj na gejevski sceni.

S svojo avtobiografijo Prepovedano je razkril, kakšno je življenje gejev. foto: Planet TV


Slovensko gej sceno je konkretno razkrinkal v svojem knjižnem prvencu Prepovedano, spregovoril pa je še o testiranja za HIV, o drogah, alkoholu, seksu brez kontrole, zlorabah in tudi o izkoriščanju.

Čeprav novi gej v resničnostnem šovu Bar deluje zadržan, tih in nekoliko gejevsko prestrašen, je v resnici prava seks mašina! Vsaj tako se je izpovedal v svoji knjigi, ki je dvignila kar nekaj prahu.

»Zelo sem užival, ampak žal se ne bova več videla, saj imaš punco, ki te ima zagotovo zelo rada.« Nejc v knjigi Prepovedano

Knjiga, ki gre za med – sploh zato, ker edina do zdaj življenje slovenskih gejev razkriva brez olepšav, zelo nazorno opisuje tudi vse njegove partnerje, kako je z njimi preživel vroče trenutke med rjuhami (ali pa v avtu, na travniku, sredi gozda, v parku na klopci ali za grmom, kjer ju je s partnerjem pač prijelo). Je prava poslastica tako za geje kot za tiste, ki jih samo matra firbec, kakšni so odnosi med njimi. In tisti heteroseksualci, ki so knjigo prebrali, zgroženo ugotavljajo, da je glede na napisano še čudno, kako malo spolnih bolezni je pri nas. Nejc je namreč razkril, da se partnerji menjavajo hitreje kot spodnjice – tudi on jih je.

Nejc v družbi barovke muce mace Suzi foto: Planet TV

Nejc prava seks mašina

Verjetno bo zdaj v Baru doživljal abstinenčno krizo, glede na to, kako živahen je sicer. V svoji knjigi namreč razkriva vse podrobnosti, tudi z znanimi Slovenci.

Nejc Rek v svoji avtobiografiji piše o svojih spolnih izkušnjah ter o tem, kako je spoznal svojo spolno usmerjenost.

»Odšel je v zadnje prostore, garderobo, in se preoblekel v svoj kostum. V njem je bil zelo seksi, tako kot med predstavo. Prijel me je in poljubil. Zelo dobro se je poljubljal. Ljubila sva se kot največja zaljubljenca. Kasneje je dal mojo roko na svojega korenjaka, ki je postal zelo živahen, saj sva se premikala do dvodelne kabine. Zaprl se je vanjo, mi ukazal, naj vstopim kot najhujši zločinec in mu povem za svoje prekrške. To sem tudi storil. Smejalo se mi je, komaj sem se zadržal. Zabičal mi je še, da moram priti v njegovo kabino, in ko vstopim, naj počepnem,« svojo vročo dogodivščino opisuje Nejc, ki dodaja, da je užival, kot že dolgo ne. Za zaključek pa pove: »Po vročem draženju je iz žepa potegnil kondom, si ga na hitro nataknil in akcija. Usedel sem se na njegovega korenjaka ter ga zajahal. Na vrsto je prišlo stoje. Nabijal me je kot zajca, prav do konca. Kako je odmevalo čk čk čk. Ko sva se dajala dol, sva se poljubljala. K sreči so imeli v zadnjih prostorih posteljo, na kateri sva lahko nadaljevala še z drugimi pozami. Od strani, bočno, sveča, doggy style … Pohvalil me je, da sem zelo dober, in me vprašal, če bi še kdaj, pa čeprav išče resno zvezo. Res čudno. Po seksu me je povabil na potovanje, da grem z njim na Kanarske otoke.«

»Pobral je pištolo s tal in mi zagrozil, da me bo v primeru, če bom komurkoli kdajkoli črhnil o tem, našel in ubil.« Nejčeva pretresljiva izpoved

Posiljen in s samomorilskimi mislimi

Seveda pa vse le ni bilo tako lepo. V svoji avtobiografiji razkriva tudi temne plati gejevstva, predvsem, da jih je mnogo zelo agresivnih in nasilnih. Tako je bil nemalokrat tepen, razkril je tudi, da se na druge geje le stežka lahko zanese, da je tisto, kar govorijo, resnično in da so njihovi nameni čisti, predvsem pa, da niso okuženi z virusom HIV.

Tudi Nejca so na raznih spletnih portalih, kjer se iščejo zveze za eno noč, večkrat obsodili, da je okužen, a je vsakič znova dokazal s testiranji krvi, da ni res. »Nisem mogel verjeti, kako je lahko nekdo tako podel, da to počne in umaže moje ime z grdimi lažmi,« v žalosti pove Nejc. Tudi zaradi tega je večkrat pomislil na samomor, višek pa je bil dosežen, ko ga je nekdo posilil. To grozodejstvo je zelo nazorno opisal tudi v svoji knjigi, ki bo kaj kmalu dobila nadaljevanje. 

»Bolečina je bila neznosna, on pa je vedno hitreje in hitreje nabijal s svojim. Kako me je bolelo, mislil sem, da me bo pobralo.« 24-letni mladenič o posilstvu

prejšnji članek
S kavo do lepote!
Lepota
S kavo do lepote!
naslednji članek
Priljubljene diete, a tudi negativni učinki!
Lepota
Priljubljene diete, a tudi negativni učinki!
Preberite tudi